Извор: иКрагујевац архива вести 14.01.2018

Упозорење за Србију - сутра ће снег и ветар у овом делу земље изазвати хаос: А каква је прогноза за наредних 5 дана?

иКрагујевац 14.01.2018
Јутарња температура кретаће се од -5 до -1 степен, а највиша дневна од -3 до 1 степен. Републички Хидрометеоролошки завод данас је издао упозорење да ће у Србији сутра на југоистоку земље бити повећана висина снежног… »

Крагујевчани уз добру музику дочекали православну Нову годину

иКрагујевац 14.01.2018
Крагујевчани су Нову годину по Јулијанском календару на Платоу код крста дочекали уз звуке легендарне рок групе Кербер. Пред око више хиљада претежно млађих суграђана којима хладно и ветровито вече није било препрека да… »

Крагујевачко саветовалиште "Хало бебе" на услузи родитељима

иКрагујевац 14.01.2018
Будуће маме широм Србије па и у Крагујевцу, уз помоћ саветовалишта Деца Србије, „Хало бебе“, добијају својерврсну подршку при ишчекивању материнства. Поред тога, и родитељи болесних малишана могу да добију адекветне… »

Недељни хороскоп за период од 14. до 21. јануара (Посао, љубав, здравље)

иКрагујевац 14.01.2018
Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате... ОВАН (21. 3 - 20.4) Посао - Тригон између владалаца десетог… »

Зашто за Мали Божић треба јести прасећу главу, попару и василицу? А ово никако не смете да радите јер ће да вас "тера…

иКрагујевац 14.01.2018
Према народном веровању, након завршеног ручка, битно је да се кости од печења однесу и ставе на мравињак. За Мали Божић, као и српску Нову годину, који се прослављају данас, важе многи обичаји, а сваки од њих има… »

Трагедија у Србији: Ћерка затекла мртвог оца у изгорелој кући!

иКрагујевац 14.01.2018
Миодраг Маринковић (68) је пронађен мртав јутрос у својој кући у Видовданској улици у Ужицу, која је током ноћи делимично изгорела. Несрећног човека је, како се сазнаје, пронашла његова ћерка. Она је дошла да му донесе… »

Дневни хороскоп за 15. јануар 2018. године: Овну битан новац, Бик плаши сараднике, Близанци успешни, Рак претерује, Лав улази…

иКрагујевац 14.01.2018
Овну битан новац, Бик плаши сараднике, Близанци успешни, Рак претерује, Лав улази у романсу, Девица ужива, Вага нервозна, Шкорпија пакује кофере, Стрелац и Јарац немају проблеме, Водолија усамљена, а Рибе се заљубљују. Ово… »

Времеплов: Ови догађаји су обележили данашњи дан кроз историју!

иКрагујевац 14.01.2018
Данас је први дан Нове године према Јулијанском календару, којег се придржавају српска, руска и још неке православне цркве, као и неке старе источне патријаршије. Код Срба је временом постало уобичајено да тај дан називају -… »

Најновија вест: Удес у Центру

иКрагујевац 14.01.2018
Како иКрагујевац сазнаје догодила се саобраћајна незгода у 17 часова на раскрсници Николе Пашића и Зорана Ђинђића. До незгоде је дошло између два возила, а за сада немамо информацију да ли има повређених. Полиција… »

Обавештење: Сутра без електричне енергије остају ова места!

иКрагујевац 14.01.2018
Сутра без електричне енергије остаће ова места: Због радова у трафостаници дана 15.01.2018. године, у времену од 10.00 до 13.00 сати доћи ће до прекида у испоруци ел. енергије потрошачима у улицама Хаџи Милинетијеваод… »