Извор: Курир архива вести 14.01.2018

(Видео) Жесток фајт жена у Задрузи: Сања опалила шамар Маторој, она јој узвратила и расцепила усну

Курир 14.01.2018
У Задрузи је око два ујутру дошло до физичког контакта између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Њихова жучна расправа кулминирала је тучом, а сада су дефинитивно ставиле крај на емотивну везу. Током вечери, имали су… »

Израелска војска уништила још један тунел хамаса: Водио чак до Египта

Курир 14.01.2018
Наводи се да је 1,5 километара дуги тунел био прокопан испод граничног прелаза Керем Шалом, главне тачке за доставу хуманитарне помоћи у Гази, као и испод стратешких гасовода и нафтовода. Портпарол израелске војске навео је… »

Провокација посланика ПДД у скуштини Србије Фатмир Хасани: Албанци на југу Србије желе да буду део Косова

Курир 14.01.2018
БУЈАНОВАЦ - Народни посланик у Скупштини Србије из редова Партије за демократско деловање (ПДД), која предводи локалну власт у Бујановцу, Фатмир Хасани верује да би огромна већина Албанаца на југу Србије била за размену… »

Стејт департмент упозорава Американце: Терористички напади се спремају на Косову!

Курир 14.01.2018
Амерички Стејт департмент упозорио је своје држављане који планирају да путују на Косово и Метохију на повећани опрез од тероризма! У саопштењу се наводи и да би требало да се преиспита путовање на север Косова због… »

Наручите ликвидацију преко огласа: Црногорски криминалци преко интернета продају арсенал оружја, а у понуди...

Курир 14.01.2018
Тако се недавно на једној од страница у Црној Гори појавио и оглас о продаји хеклера. Уз оглас је постављено и неколико Фотографија овог оружја склопљеног и расклопљеног. Како лист наводи, продавац је оглас објавио под именом… »

Нови детаљи експлозије у скадру: Повређена новинарка стабилно, истражују се снимци са сигурносних камера

Курир 14.01.2018
Албанска полиција интензивно ради на расветљавању експлозије, а како је новинар Симон Шкреља рекао, девет људи је приведено, док тужилаштво истражује снимке са сигурносних камера. Курир.рс/Волимподгорицу.ме Фото… »

Рекордан број развода у Београду крајем прошле године: Не памти се у скоријој прошлости да их је толико било

Курир 14.01.2018
Новембар 2017. дефинитивно је понео титулу месеца сломљених срца, пошто су у Београду тада потписана 443 развода брака, што је чак 346 више него прошле године у истом месецу! Новембар 2016. био је месец са најмање растанака… »

Љајић са потпредседником владе Турске: Реализација пројеката договорених са Турском креће на пролеће

Курир 14.01.2018
Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић састао се данас у Бурси са потпредседником Владе Турске Хаканом Чавушоглуом, са којим је разговарао о унапређењу економских односа две земље и… »

Миран дочек српске Нове године иза београђана: 4 лакше повређена у 3 удеса, тегобе мучиле хроничне болеснике

Курир 14.01.2018
Прослава Нове године по јулијанском календару у Београду је протекла мирно и без инцидената, а догодила су се три саобраћајна удеса у којима је лакше повређено четворо људи, речено је јутрос у градској служби Хитне помоћи… »

Решење свих балканских проблема: Нова СФРЈ уз додатак још једне чланице

Курир 14.01.2018
Све потенцијалне кризе које сада прете Балкану нису кривица руске политике него су "последице ранијих америчких и западних интервенција и кампања“. Док се данас брани постојање и територијални интегритет Босне и Херцеговине… »