Извор: Курир архива вести 14.01.2018

Турска негодује: Америчка коалиција поставља 30.000 војника на сиријску границу, међу њима и Курди

Курир 14.01.2018
Портпарол турског председника Тајипа Реџепа Ердогана, Ибрахим Калин, критиковао је овај потез америчке коалиције као забрињавајући и неприхватљив. Калин је рекао да уместо да окончају подршку курдским борцима ИПГ, као што… »

Појачати систем заштите: Најобичнији дрон из тржног центра може постати убилачка направа која сеје смрт

Курир 14.01.2018
Покушај напада 13 беспилотних летелица натоварених импровизованим минама на две руске базе у Сирији (војни аеродром Хмејмим у Латакији и војно-морску базу Тартус), натерао је руски војни врх да јавно упозори да се тероризам… »

(Видео) Најскупљи војни ручак: Руски регрут покушао да подгреје конзерву, уништио оклопњак у секунди

Курир 14.01.2018
Семен Мережњиков је покушао да подргеје свој ручак док је његова јединица боравила на терену на Криму, али је пламен захватио оклопни транспортер и потпуно га уништио. Трагедија је могла да буде и гора, јер се на снимку види… »

Певачица искрено о емотивном животу: Катарина Живковић проговорила о партнерима који имају 60 година!

Курир 14.01.2018
Катарина Живковић каже да су мушкарци на све начине покушавали да је освоје, али да она никада није падала на примитивце и њихове финансије. "Било је таквих примера да су покушавали новцем, некретнинама, аутомобилима да ме… »

Прича коју ћете запамтити: Била је у најбољој форми, а онда је остала потпуно парализована! После 5 месеци догодило се право…

Курир 14.01.2018
Могла је да чује сваку реч, али не и да и сама произведе иједан звук. Није могла да гута, ни да помери мали прст, чак ни милиметар. Њено стање јако је специфично и зове се синдром закључаности у телу (Лоцкед-ин синдром)… »

Даркови родитељи се умешали у развод: Моле га да рашчисти са Аном, не могу више да трпе притисак!

Курир 14.01.2018
Иако се, после снимка на којем Дарко Лазић шмрче бели прах, раширила прича да се фолк певач развео од супруге Ане Севић, његова мајка и блиски пријатељи тврде да до званичног развода још увек није дошло, иако то сви… »

Овако вас варају комунална предузећа: 6 начина како извлаче паре од потрошача

Курир 14.01.2018
Корисници комуналних услуга сусрећу често са кршењем права потрошача као што су ограничени критеријуми за коришћену услугу, као и ограничање рокова за рекламацију или наплата фиксне накнаде, упркос томе што закон… »

(Видео) Теодорина мајка ушла у ријалити и шокирала све: Хтела је да се убије због ћерке!

Курир 14.01.2018
Мајка Теодоре Џехверовић направила је прави хаос својим уласком у ријалити "Задруга". Гордана Џехверовић је изнела своје мишљење о сваком задругару понаособ, а затим је на ред дошао и дечко њене ћерке Анђело… »

Ана и Раста поново заједно: Били су у браку само годину дана, развели се пре три месеца и сад...

Курир 14.01.2018
Бивши супружници Ана Николић и Стефан Ђурић Раста поново ће заједно наступити и делити сцену на великом концерту у Македонији. Наиме, како сазнајемо, Ана се након вишемесечног породиљског одсуства ужелела контакта са… »

(Видео) Ушла је у задругу и одмах раскринкала кију: Певала је Слоби на свадби и открила све детаље из њиховог брака!

Курир 14.01.2018
После мајке Теодоре Џехверовић, Гордане, ушла је и певачица Надежда Биљић, која је певала на свадби Слобе Радановића и Кристине Коцкар. Она је у студију "Задруге" истакла да је на страни свог колеге који је преварио… »