Извор: Курир/Забава архива вести 14.01.2018

(Фото) први Пут у јавности после скандала: Ево како се Дарко Лазић проводи после развода од Ане Севић!

Курир 14.01.2018
Певач Дарко Лазић, после снимка на којем се види како смрче бели прах, и информације да се разводи од супруге Ане Севић, није се појављивао ни оглашавао у јавности. Певач је прво отишао код родитеља у Брестач, потом је… »

(Видео) Жесток фајт жена у Задрузи: Сања опалила шамар Маторој, она јој узвратила и расцепила усну

Курир 14.01.2018
У Задрузи је око два ујутру дошло до физичког контакта између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Њихова жучна расправа кулминирала је тучом, а сада су дефинитивно ставиле крај на емотивну везу. Током вечери, имали су… »

Трудна Миљана је само почетак: Најконтроверзнији ријалити пар улази у Задругу?!

Курир 14.01.2018
Након што су се учесницима "Задруге" синоћ придружиле Теодорина мајка Гордана и певачица Надежда Биљић, потврђено је да ће се вечерас у "Задругу" уселити и трудна Миљана Кулић. Међутим, она није једино изненађење… »

Певачица искрено о емотивном животу: Катарина Живковић проговорила о партнерима који имају 60 година!

Курир 14.01.2018
Катарина Живковић каже да су мушкарци на све начине покушавали да је освоје, али да она никада није падала на примитивце и њихове финансије. "Било је таквих примера да су покушавали новцем, некретнинама, аутомобилима да ме… »

Даркови родитељи се умешали у развод: Моле га да рашчисти са Аном, не могу више да трпе притисак!

Курир 14.01.2018
Иако се, после снимка на којем Дарко Лазић шмрче бели прах, раширила прича да се фолк певач развео од супруге Ане Севић, његова мајка и блиски пријатељи тврде да до званичног развода још увек није дошло, иако то сви… »

(Видео) Теодорина мајка ушла у ријалити и шокирала све: Хтела је да се убије због ћерке!

Курир 14.01.2018
Мајка Теодоре Џехверовић направила је прави хаос својим уласком у ријалити "Задруга". Гордана Џехверовић је изнела своје мишљење о сваком задругару понаособ, а затим је на ред дошао и дечко њене ћерке Анђело… »

Ана и Раста поново заједно: Били су у браку само годину дана, развели се пре три месеца и сад...

Курир 14.01.2018
Бивши супружници Ана Николић и Стефан Ђурић Раста поново ће заједно наступити и делити сцену на великом концерту у Македонији. Наиме, како сазнајемо, Ана се након вишемесечног породиљског одсуства ужелела контакта са… »

(Видео) Ушла је у задругу и одмах раскринкала кију: Певала је Слоби на свадби и открила све детаље из њиховог брака!

Курир 14.01.2018
После мајке Теодоре Џехверовић, Гордане, ушла је и певачица Надежда Биљић, која је певала на свадби Слобе Радановића и Кристине Коцкар. Она је у студију "Задруге" истакла да је на страни свог колеге који је преварио… »

Милош Биковић се спријатељио с милијардером: Лумповао сам с Абрамовичем на његовој јахти

Курир 14.01.2018
Милош Биковић постао је једна од највећих глумачких звезди у Русији, па је као део тамошњег џет-сета имао прилику да упозна најутицајније Русе, међу којима је најпознатији, а вероватно и најбогатији, Роман Абрамович… »

Маца Дискреција хоће цимерку да уведе у посао: Дивна, хајде заједно да се проституишемо!

Курир 14.01.2018
Маца Дискреција јавно је признала да се бави проституцијом, а сад у посао жели да уведе и Дивну Милановић! Старлета се одушевила како је њена цимерка из ријалитија објаснила како жена треба да узбуди мушкарце, па је решила… »