Извор: Н1 Инфо архива вести 14.01.2018

Путнички авион склизнуо с писте у Турској

Н1 Инфо 14.01.2018
Авион турске нискотарифне компаније Пегазус склизнуо је са писте по слетању у турској покрајини Трабзон, што је изазвало панику међу путницима, а фотографије инцидента обишле су свет. Пилот је изгубио контролу над авионом са… »

Вулин: Војска и полиција чувају границу на најбољи начин

Н1 Инфо 14.01.2018
Министар одбране Александар Вулин рекао је током обиласка припадника војске и полиције на граничном прелазу "Мокрање" код Неготина, да је током њиховог ангажовања спречен илегални улазак преко границе више од 22.000… »

Вулин: Утврђено је да тетка из Канаде постоји

Н1 Инфо 14.01.2018
Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Управа за спречавање прања новца потврдила да тетка његове супруге у Канади постоји и да је исплато стан пре него што је постао функционер. Управа за спречавање прања… »

Додик: Нисам против САД и ЕУ, "не" држању предавања

Н1 Инфо 14.01.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да он води доследну, а не конфликтну политику и поручио да није противник Сједињених Америчких Држава и Европске уније, али да се противи "њиховом разбацивању и држању… »

Вучић: Зоран Радојичић први на листи СНС-а у Београду

Н1 Инфо 14.01.2018
Први на листи Српске напредне странке за изборе у Београду биће професор Медицинског факултата и директор Универзитетске клинике у Тиршовој, др Зоран Радојичић, изјавио је председник Србије и лидер напредњака Александар… »

Живковић: Победили смо Милошевића и у горим условима

Н1 Инфо 14.01.2018
Морамо и у овом стању, које је тешко и опасно за опозицију да се боримо за интересе грађана, морамо и у таквим условима да победимо, јер смо победили Милошевића и у горим, само зависи да ли су грађани решили и да ли смо ми… »

У Србији облачно, местимично са снегом

Н1 Инфо 14.01.2018
У већем делу Србије данас ће бити облачно време, местимично са снегом уз формирање снежног покривача, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. На северу неће бити падавина, а поподне ће бити и сунца. Источни и… »

Шутановац: Можда се будемо звали "Листа против Вучића"

Н1 Инфо 14.01.2018
Лидер Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац, изјавио је да се на београдским изборима бира тим који може да направи промене, а не појединац. Шутановац је у интервјуу за Блиц рекао да… »

Тасовац: Ако се не јавиш Вучићу...боље гну да те уједе

Н1 Инфо 14.01.2018
Директор Београдске фихармоније и некадашњи министар културе и информисања Иван Тасовац памти сарадњу са Александром Вучићем по томе шта је све научио од њега, и то не само о политици, али и по томе "да је боље да те гну… »

Већина Грка против имена Македонија у било ком облику

Н1 Инфо 14.01.2018
Већина Грка не жели да термин "Македонија" буде употребљен у било каквом решењу у дугорочном спору око имена бивше југословенске републике, резултати су последњих анкета. Према резултатима истраживања анкетне агенције… »