Извор: Нишке вести архива вести 14.01.2018

Православна Нова година дочекана ВЕСЕЛО и без проблема (ФОТО)

Нишке вести 14.01.2018
Дочек Нове године по Јулијанском календару у нишком Парку „Свети Сава“ прошао је у добром расположењу и без проблема, потврђују за Нишке Вести у Заводу за хитну медицинску помоћ. Иако је на концерту било више хиљада… »

Чегарска битка – Велики пораз српског фронта

Нишке вести 14.01.2018
Године 1807. ушло се у велике офанзивне операције са намером да се што више народа ослободи у суседним крајевима, посебно у Новопазарском, Нишком, Лесковачком и Видинском пашалуку. Аустријска обавештења говоре, наводно, о… »

Ивица Тончев отворено о Радничком и Европи: „Учинићемо све да навијачи гледају европски Раднички у Нишу!“

Нишке вести 14.01.2018
Ове године Раднички има јасно дефинисан циљ – излазак у Европу, а број бодова, пласман на табели и енергија која кружи унутар екипе допринели су томе да „Мераклије“ буду никад ближе свом циљу. Од трећег места дели их… »

Абе Нишлије… Срећна вам нова 7526. год.

Нишке вести 14.01.2018
А што за српску нову годину, деда мраз не дели пакетићи? Нема превозно срество? Кад био ономад за ону белосветску НГ…у Ниш му запалили санке. Срећна вам нова 7526 год. Код нас само избори имамо више пута годишње од… »

Бранислав Јовановић: ЈКП Медијана опасано рупама?

Нишке вести 14.01.2018
„Косовска и Даничићева улица пуне рупа су најбољи пример како градска власт помаже јавно комуналном предузећу “Медиана“. Ове улице су огледало ове локалне власти“, каже Бранислав Јовановић, одборник коалиције… »

ИВАН БОСИЉЧИЋ: Пар стихова за нас (ВИДЕО)

Нишке вести 14.01.2018
Чудесан спој концерта и позоришне представе нашег популарног глумца и његовог бенда, доноси тренутке за памћење! Управо због тога миљеник женске публике, одржаће концерт баш за Дан жена, у Народном позоришту у Нишу… »

У новом Клиничком центру оперисао и прослављени академик

Нишке вести 14.01.2018
Један од најеминентнијих колоректалних хирурга у Европи и свету и најбољи хирург, када је реч о операцијама на дебелом цреву, академик, проф.др Зоран Кривокапић, који је своју стручност и умеће демонстрирао готово у свим… »

Пешић: Нишки студенти су доброг здравља

Нишке вести 14.01.2018
Више од 37 хиљада студената нишког Универзитета са приватних и државних факултета може да се лечи у Заводу за здравствену заштиту студената. Већина њих то и чини, потврђује директор овог завода др Радомир Пешић… »