Извор: Ноизз архива вести 14.01.2018

Нова "Династија" је толики треш да ћете је обожавати

Ноизз 14.01.2018
Након што прођу сви празници и прославе, јануар један од најтужнијих месеци у години. Плате и хонорари неће скоро, заправо и да стигну овог трена не би нас спасили јер смо у минусу до гуше, празнична гозба је опустошена и… »

Фризура коју ће све девојке испробати у 2018. години

Ноизз 14.01.2018
Каква нам је фризура потребна у 2018. години? Нека која добро изгледа, која не захтева много труда/цимања и лака је за одржавање. Живот постаје све бржи, према томе никоме не треба тренд око којег ће се мучити сатима… »

Ћерка Радмиле Живковић је глумица и иста је мајка

Ноизз 14.01.2018
Глумица Радмила Живковић је данас напунила 65 година, а многи и даље не знају да има ћерку Бојану Бамбић, која је такође глумица и - пресликана је мајка. Бојана је Радмилина ћерка из брака са сниматељем Предрагом… »

Снима се филм о Александру Шапићу

Ноизз 14.01.2018
Прослављени репрезентативац наше земље Александар Шапић један је од најбољих ватерполиста на свету свих времена, а ускоро нас очекује филм о његовој каријери. Тешко је побројати све трофеје које је Шапић освојио са… »

Два специјална концерта Немање Радуловића и његовог Доубле Сенс оркестра

Ноизз 14.01.2018
Популарни виолиниста Немања Радуловић објавио је своје концертне планове за почетак 2018. године, а на овој листи посебно место имају два београдска концерта која ће одржати 4. и 5. фебруара са својим саставом Доубле Сенс у… »

Како нас државна предузећа варају кад плаћамо комуналије

Ноизз 14.01.2018
Са бројним кршењем права потрошача сусрећу се и сви корисници комуналних услуга. Не само да су критеријуми за обрачун цене не одражавају стварно коришћену услугу, већ се и ограничавају рокови за рекламацију рачуна… »

Не, Џеф Безос није најбогатији човек у историји

Ноизз 14.01.2018
Оснивач Амазона, уколико бисмо посматрали тренутно богатство свих милијардера света, има највећи банковни салдо на рачуну. Али када је реч о свим богаташима у историји, дебело каска за једним човеком. Џеф Безос постао је… »

Како да преживиш "добронамерне" увреде

Ноизз 14.01.2018
Назовите то зезањем, шалом, опуштањем атмосфере ма како год, али само ми немојте рећи да вам не смета. Оно што је најзанимљивије, дешава се свима. Од оних гојазних до ултра мршавих. Увек се нађе неки паметњаковић који… »

Вог прекида сарадњу са Тестином након оптужби за сексуално злостављање

Ноизз 14.01.2018
Фотограф је оптужен за сексуално злостављање мушких модела и асистената. Први је "пао" Тери Ричардсон а потом и два најпознатија фотографа данашњице: Брус Вебер и Марио Тестино који је оптужен за сексуално искориштавање… »

Цар из "Слагалице" који нас је све слатко насмејао

Ноизз 14.01.2018
Прошло је више од 24 године откако је емитована прва епизода квиза на Јавном сервису. Од тада му популарност само расте, а један од разлога томе јесу и занимљивости које се догоде током снимања. Сваког дана од 19 часова… »