Извор: Прва архива вести 14.01.2018

РХМЗ упозорава: Потенцијално опасно време широм Србије

Прва 14.01.2018
У већем делу Србије, осим на северу, очекују се потенцијално опасне временске прилике које захтевају опрез. Како најављује РХМЗ, на подручју скоро целе Србије наступиће жути метеоаларм због могућих снежних падавина. Према… »

Сви причају о СИНДРОМУ МРТВЕ ВАГИНЕ, а многи га несвесно и ПОДСТИЧУ! О чему је реч?

Прва 14.01.2018
Преиспитајте своје навике у сексу и запитајте се. Док се многа сексуална помагала сматрају веома добрим за стимулисање вагине, постоје одређене сумње да вибратор има негативан утицај. Многи су заговорници мишљења да… »

Необична страст згодног премијера

Прва 14.01.2018
Џастин Трудо има необичан фетиш: велики је љубитељ шарених и необичних... ЧАРАПА! Када је у септембру прошле године разговарао с холандским премијером Марком Рутом, носио је чарапе с ликом Чубаке из "Ратова звезда"… »

Нова недеља: Рибе коначно препорођене, Водолије стављају тачку на несугласице

Прва 14.01.2018
Шта вас очекује на љубавном, здравственом и пословном плану током недеље од 15. до 22. јануара. ОВАН Храна Код Овнова је и даље наглашена жеља за јаком, тешком, жестоко зачињеном храном. Иако вам то може донети мање… »

Више никада нећете пити из ХОТЕЛСКИХ ЧАША! Процурио снимак њиховог чишћења (ВИДЕО)

Прва 14.01.2018
Ако сте до сада користили чашу за испирање уста приликом прања зуба, или сте се из ње почастиле неком жестином из хотелског бара, сада више нећете! У једном хотелу, камера је снимила спремачице како чисте чаше за… »

Упознајте најмању дивљу мачку на свету

Прва 14.01.2018
Јесте да је дивља мачка, али ову бисте слободно могли да мазите. Скоро 200 пута је мања од лава, а тешка је једва килограм. Изгледа попут малог леопарда и живи на Шри Ланки и у Индији. Јако је ретка врста мачке, а њене… »

Брена на Бобином мечу: "Моја Беки изула ципеле и ставила ноге у лавор!

Прва 14.01.2018
Култни филм "Хајде да се волимо" уписао се у историју српске кинематографије као један од најскупљих и најпоопуларнијих икада. У филму "Године Слатког греха" Брена је открила како је изгледао рад са доајенима српског глумишта, а… »

Била је касирка, данас је најмоћнија мајка на свету!

Прва 14.01.2018
Некад је радила у продавници и била је стјуардеса, а данас је мега менаџерка која је од своје деце направила милионере. И они који не прате шоубизнис и таблоиде тешко да не знају ко је Крис Џенер. Толико је у медијима да ју… »

Зашто богаташи највише воле јутро и шта прво учине када устану?

Прва 14.01.2018
Спроведена је студија над 233 милионера у свету, Аутор књиге “Рицх Хабитс” (Навике богаташа) Том Корли последњих пет година је проучавао животне навике 233 милионера у свету. Установио је да богати људи највише воле… »