Извор: РТ Крагујевац/Региони архива вести 14.01.2018

Уз „Кербер“ у српску Нову годину

РТ Крагујевац 14.01.2018
Крагујевчани су српску Нову годину дочекали на тргу код Крста уз концерт гупе „Кербер“, Пинкове звездице и наступ ди-џејева. Дочек заокружен ватрометом, организовали су Музички центар и Дом омладине под покровитељством… »

Хуманитарне утакмице за Прву крагујевачку гимназију

РТ Крагујевац 14.01.2018
У сали Прве крагујевачке гимназије, крагујевачка компанија „Емисиа консалтинг“ и Клуб америчког фудбала „Дивљи вепрови“, организовали су хуманитарну акцију, а прикупљен новац упутили обнови Прве крагујевачке… »

„Хало бебе“ на услузи родитељима

РТ Крагујевац 14.01.2018
Будуће маме широм Србије па и у Крагујевцу, уз помоћ саветовалишта Деца Србије, „Хало бебе“, добијају својерврсну подршку при ишчекивању материнства. Поред тога, и родитељи болесних малишана могу да добију адекветне… »

„Инда“ у свом Крагујевцу

РТ Крагујевац 14.01.2018
Крагујевачка глумица Невена Ристић која живи и ради у Београду након значајних улога у српским филмовима и серијама, режирала је и неколико музичких спотова а осим тога основала је путујуће позориште „Вихор“. „Цват… »

Крагујевчани весело дочекали српску Нову годину

РТ Крагујевац 14.01.2018
Крагујевчани су по старом календару српску Нову годину свечано дочекали уз вечеру и пиће у многобројним кафићима и ресторанима. Раположење је било празнично а музика уживо је још више допринела да се Нова година… »

Такмичење села у завршници

РТ Крагујевац 14.01.2018
Манифестација „Сусрећу се села Шумадије“ улази у завршницу. У Доњој Сабанти организовано је друго полуфиналнале такмичења села у коме су се осим домаћина из Сабанте наметале и екипе из Добраче, Грошнице и Жупањевца… »

Кошаркашице Шумадије наставиле серију пораза

РТ Крагујевац 14.01.2018
Кошаркашице Шумадије, јединог крагујевачког представника у Првој лиги, налазе се на претпоследњем месту на табели. Кошаркашице Шумадије забележиле су само једну победу у првом делу такмичења у Првој лиги и то против… »

Издвојено 60 милиона за уређење вртића

РТ Крагујевац 14.01.2018
Из градског буџета за 2018. годину за рад Установе за децу „Нада Наумовић“ и „Ђурђевдан“ опредељено је 60 милиона динара. Највећи део овог новца биће утрошен за текуће одржавање објеката, реконструкције… »