Извор: Студио Б/Београд архива вести 14.01.2018

Златна ера изградње и развоја Београда

Студио Б 14.01.2018
Главни град Србије улази поново у златну еру изградње и развоја при чему градска власт све време ослушкује потребе грађана и са њима заједно ради на пројектима који су у корист Града и Београђана, рекао Весић. Градски… »

СНС: Усвојена изборна листа За Београд, обавеза – победа

Студио Б 14.01.2018
На седници Председништва и ГО Београд Српске напредне странке, данас је усвојена изборна листа за градске изборе у Београду, под називом „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, саопштила је та странка… »

Пакетићи за децу у Сигурној кући

Студио Б 14.01.2018
Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке Наташа Станисављевић посетила је једну од сигурних кућа у Београду и том приликом уручила новогодишње пакетиће деци штићеница, који су обезбеђени из личних… »

Одржан „Мрњау фест“

Студио Б 14.01.2018
У организација Фелинолошког друштва Ле ПЕТит и Дома омладине одржан је четврти по реду Мрњау Фест – јединствени фестивал посвећен мачкама, уз међународно такмичење и могућност да у сарадњи са Ветерином Београд, неке… »

Слава Дома здравља Раковица

Студио Б 14.01.2018
Дом здравља у Раковици прославио је крсну славу- Светог Василија Великог. Директорка те установе Добрила Васић истиче је да је отварање Дома здравља на Лабудовом брду на који су становници Раковице чекали 40 година… »

Радови на Палилулској пијаци теку пуном паром

Студио Б 14.01.2018
У току је реконструкција Палилулске пијаце чији се завршетак очекује средином 2019. године. Са четири етаже и потпуно покривена, ова пијаца биће најмодернија у нашем граду, рекао за Студио Б Иван Сочо, директор ЈКП Градске… »

Повремени прекиди у водоснабдевању у Сланцима и Великом Селу

Студио Б 14.01.2018
Због радова „ЕПС Дистрибуција” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система у уторак 16. јануара у времену од 8 до 16 сати пад притиска и повремене прекиде у водоснабдевању… »