Извор: Свет плус архива вести 14.01.2018

Задруга: Туча између Маторе и Сање. Шамари, песница у лице, задругари вриштали! (ВИДЕО)

Свет плус 14.01.2018
У ријалитију "Задруга" избила је туча између Маторе и Сање. Шамари, песница у лице, задругари вриштали! Дошло до физичког контакта између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Њихова жучна расправа кулминирала је… »

Дарко Лазић и Ана Севић: Прекинули сваки контакт!

Свет плус 14.01.2018
Дарко Лазић и Ана Севић су након разлаза прекинули сваки контакт! Како се спекулише, развод овог певачког пара још увек није формално решен, а датум који су њихови адвокати утврдили је следеће недеље. Тада, предпоставља… »

Верујете ли ономе што видите: Ево на који начин људи могу ходати по води! (ВИДЕО)

Свет плус 14.01.2018
Ево на који начин људи могу ходати по води! Верујете ли ономе што видите?! Ходање по површини воде је могуће, а ево и како! Ако сте икада помешали кукурузни скроб са водом у размери 2:1 видели сте једну необичну појаву јер… »

Филмови: Премијере у Србији! (ВИДЕО)

Свет плус 14.01.2018
Ово су филмови који ће обележити 2018. годину. Премијере у Србији! У првим недељама Нове године у биоскопе су нам стигли фантастични филмови, попут: "Легенда о Коловрату", "Најмрачнији час", "Доушник", "Велика игра" и други… »

Како се мушкарци понашају након раскида везе?!

Свет плус 14.01.2018
Разлаз двоје људи који су дуго били у вези, често тешко пада и једној и друго страни без обзира на "кривицу". Како се мушкарци понашају након раскида везе и шта је то што они раде како би себи олакшали тај период?! Чак и… »

Звезде Гранда: У новогодишњој ноћи славили пролазак у други круг! (ВИДЕО)

Свет плус 14.01.2018
У емисији "Звезде Гранда" у новогодишњој ноћи славили пролазак у други круг! Нову епизоду "Звезда Гранда" за дочек православне Нове године обележило је одлично расположење чланова жирија, посебно су били расположени… »

Дневни хороскоп за 14. јануар 2018. године!

Свет плус 14.01.2018
Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 14. јануар 2018. године на порталу Свет Плус. Ован 21.3.- 20.4. Непозвани гости би могли да вам проузрокују стрес. Желите да проведете дан одмарајући… »

Задруга: Јањуш заборавља на камере, па иако је ожењен љубоморише Ани! (ВИДЕО)

Свет плус 14.01.2018
Укућани су већ дуго у ријалитију "Задруга" па повремено губе контакт са реалношћу. Јањуш заборавља на камере, па иако је ожењен љубоморише Ани! Коментарише се већ дуго међу задругарима однос Ане Кораћ и Марка… »