Извор: Свет/Забава архива вести 14.01.2018

(ФОТО) ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Ево како се Дарко Лазић проводи после развода од Ане Севић!

Свет 14.01.2018
Певач Дарко Лазић, после снимка на којем се види како смрче бели прах, и информације да се разводи од супруге Ане Севић, није се појављивао ни оглашавао у јавности. Певач је прво отишао код родитеља у Брестач, потом је… »

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ЛЕЗБО ДРАМА у Задрузи! Сања УДАРИЛА Матору како би је отерала од себе!

Свет 14.01.2018
У Задрузи је око два ујутру дошло до физичког контакта између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Њихова жучна расправа кулминирала је тучом, а сада су дефинитивно ставиле крај на емотивну везу. Током вечери, имали су… »

ЈОШ ФАЛИ ЋАЗИМ ДА ДОЂЕ: Маца пецнула Теодорину маму када је ушла у Задругу, а она јој са 6 речи запушила уста! (ВИДЕО)

Свет 14.01.2018
Маца Дискреција бурно је реаговала на улазак Гордане Џехверовић. Гордана Џехверовић нова је учесница “Задруге”, а када ју је видела ћерка Теодора у ријалитију, скочила од среће. – Знала сам – рекла је Теодора и… »

ФРКА! Теодора и Анђело се ПОКАЧИЛИ због уласка њене маме!

Свет 14.01.2018
Од синоћ је “Задруга” богатија за два нова укућанина. Ради се о Гордани Џехверовић, мајци Теодоре Џехверовић и о Пинковој звезди певачици Надежди Биљић. Колико му није пријатно што је ту њена мајка Анђело… »

ШОК! Ана и Раста ПОНОВО ЗАЈЕДНО!

Свет 14.01.2018
Бивши супружници Ана Николић и Стефан Ђурић Раста поново ће заједно наступити и делити сцену на великом концерту у Македонији, открива „Ало!”. Наиме, Ана се након вишемесечног породиљског одсуства ужелела контакта са… »

СКАНДАЛОЗНО! МАЦА ДИСКРЕЦИЈА ХОЋЕ ЦИМЕРКУ ДА УВЕДЕ У ПОСАО: Дивна, хајде заједно да се проституишемо!

Свет 14.01.2018
Маца Дискреција јавно је признала да се бави проституцијом, а сад у посао жели да уведе и Дивну ДНК! Старлета се одушевила како је њена цимерка из ријалитија објаснила како жена треба да узбуди мушкарце, па је решила да је… »

МИЛОШ БИКОВИЋ СЕ СПРИЈАТЕЉИО С МИЛИЈАРДЕРОМ: Лумповао сам с Абрамовичем на његовој јахти!

Свет 14.01.2018
Милош Биковић постао је једна од највећих глумачких звезда у Русији, па је као део тамошњег џет-сета имао прилику да упозна најутицајније Русе, међу којима је најпознатији, а вероватно и најбогатији, Роман Абрамович… »

(ВИДЕО) АНАБЕЛА ОТКРИЛА СВЕ О ЛУНИНОМ ТЕЛЕФОНУ: Снимили је како разговарала са ћерком, а и не слути да је због тога чека…

Свет 14.01.2018
Денсерка Анабела Атијас од тренутка када је њена ћерка Луна Ђогани ступила у везу са ожењеним човеком Слободаном Радановићем стала је у одбрану ћерке. Чак јој је продукција накратко дозволила да уђе у Задругу како би је… »

ДАЛИЛА И ДЕЈАН НЕЋЕ МУ ТО НИКАД ОПРОСТИТИ: Платиће нам за све што нам је урадио!

Свет 14.01.2018
Далила Драгојевић блистала је од среће током целе ноћи јер је поред ње њен партнер Дејан. Њих двоје су се изоловали од осталих учесника ријалитија и нису се одвајали једно од другог. Након што разменили нежности и… »

ПРОЧИТАЈТЕ! Ево шта пише у Лунином писму које је кришом дала Слоби!

Свет 14.01.2018
Луна Ђогани пожелела је синоћ да обележи тачно четири месеца своје везе са ожењеним Слобом Радановићем, па му је уручила љубавно писмо које га је оставило без даха. Учесница “Задруге” осврнула се на сам почетак… »