Извор: Трачара архива вести 14.01.2018

Ана Севић и Дарко Лазић споразумно деле имовину

Трачара 14.01.2018
Растанак певачког пара Ане Севић и Дарка Лазића само је још један у низу естрадних развода који још увек није формално решен. Адвокати певача утврдили су датум за следећу седмицу, када ће се договорити о споразумном… »

Кате Мосс исекла Гиги Хадид са фотографије

Трачара 14.01.2018
Британска манекенка Кате Мосс изненадила је пратиоце на Инстаграму у четвртак. Никоме није промакао немилосрдан потез усмерен против млађе колегице Гиги Хадид, са којом је промовисала модну кампању дизајнера Стуарта Веитзмана… »

Георге Цлоонеи поново у ТВ серији након 20 година

Трачара 14.01.2018
Георге Цлоонеи враћа се на мале екране у новој серији Квака 22, коју ће продуцирати, режирати и у којој ће играти једну од улога, пуних 20 година након одласка из америчке хит серије Ургентни центар. Серија ће се састојати… »

Том Цруисе зауставио саобраћај због ‘Немогуће мисије’

Трачара 14.01.2018
Снимање филма са Томом Цруисом изазвало је данас застој саобраћаја у центру Лондона. За најновији наставак Немогуће мисије снимало се како Цруисе трчи преко врха железничког моста. Саобраћај је због тога заустављен на… »

Идентичне: Ова холандска манекенка је двојница Гиги Хадид!

Трачара 14.01.2018
Гиги Хадид је, са њеним плавим очима, плавом косом, и младалачким цртама лица, једна од најпопуларнијих модела данашњице, али изгледа да те атрибуте дели са још једним моделом, при чему не мислимо на њену црнокосу сестру… »

Ишла код пластичара: Беионце у тајности кориговала задњицу?

Трачара 14.01.2018
Беионце се у строгој тајности подвргла подизању задњице, недуго након што је на свет донела близанце Сир и Руми, како би пост-порођајну фигуру што пре довела до савршенства. Извор близак звезди изјавио је да Беионце не… »

Ове згодне фрајере морате запратити на Инстаграму

Трачара 14.01.2018
Од доктора, преко маринца до спортског инструктора, ово су 9 згодних фрајера са Инстаграма који имају хиљаде, па чак и милионе пратилаца! А пост схаред би Лассе Лøккен Матберг (@ласселом) он Ауг 19, 2016 ат 11:16ам ПДТ… »

Софиа Вергара: Калорична исхрана на одмору

Трачара 14.01.2018
Софиа Вергара позната је по својој неверојатној линији и облинама. Ову недељу проводи са супругом одарала на Бахамима, а изгледа како њен тропски одмор из снова укључује и калоричну прехрану. Звезда серије Модерна породица на… »