Извор: Вечерње новости/Политика архива вести 14.01.2018

СНС дели задужења

Вечерње новости 14.01.2018
У току наредне недеље расписивање београдских избора, седница председништва српске напредне странке у понедељак. Још се не зна ко је први на листи. ПРЕДСЕДНИЦА Народне скупштине Маја Гојковић највероватније ће ове недеље… »

Ђурић: Зауставити терор против српског становништва

Вечерње новости 14.01.2018
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић најоштрије је данас осудио "срамотне и кукавичке нападе" на имовину Срба на Косову и Метохији. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић најоштрије је данас… »

Тачи и Харадинај не одустају: У среду о укидању суда за злочине ОВК

Вечерње новости 14.01.2018
Приштински лист "Газета експрес" пише да главни косовски званичници - председник Хашим Тачи, премијер Рамуш Харадинај и председавајући скупштине Кадри Весељи, не одустају од планова да укину закон о Специјалном суду за… »

Дијалог Београда и Приштине: У фокусу ЗСО и енергетика

Вечерње новости 14.01.2018
Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак, а теме разговора првенствено би требало да буду још непримењени договори из Бриселског споразума - формирање Заједнице српских општина и енергетика. Технички… »

Јапански премијер сутра у посети Србији

Вечерње новости 14.01.2018
Јапански премијер Шинзо Абе стиже сутра у званичну посету Србији, заједно са делегацијом јапанских привредника, а домаћин ће му бити председник Србије Александар Вучић. Јапански премијер Шинзо Абе стиже сутра у званичну… »

СНС: Субвенције за пољопривреду расту из године у годину

Вечерње новости 14.01.2018
Градски одбор Београд Српске напредне странке истакао је да град Београд из године у годину повећава буџет за субвенције за пољопривреду. Градски одбор Београд Српске напредне странке истакао је да град Београд из године у… »

“Новости” истражују "Дејтон два" пуста жеља Бошњака

Вечерње новости 14.01.2018
Колико је реална иницијатива из Америке о промени структуре БиХ и да ли је циљ свега да се трајно укине Република Српска. Ко се игра Дејтонским споразумом, опасно се поиграва миром у Босни и Херцеговини. ДОК је Република Српска… »

Ћуте и Јеремић и Тужилаштво

Вечерње новости 13.01.2018
Медијска мрежа Антидот о кривичној пријави. Медијска мрежа Антидот је саопштила да Више тужилаштво још није реаговало поводом кривичне пријаве против Вука Јеремића, коју је та медијска мрежа поднела у априлу прошле… »

Весељи: Косово ће испунити све међународне обавезе

Вечерње новости 13.01.2018
Весељи је истакао да ће тзв. држава Косово да следи агенду европских интеграција и да ће на том путу за главног партнера сматрати САД. Председник Скупштине тзв. државе Косово Кадри Весељи рекао је данас током сусрета са… »