Извор: БК ТВ архива вести 18.01.2018

Отварање слободне зоне Евроазијске уније са Србијом

БК ТВ 18.01.2018
Србија је већ предложила листу производа које би могла да извози у ту унију. Путинова изјава охрабрује све потенцијалне извознике. Председник Русије Владимир Путин је изразио очекивање да ће текући преговори Евроазијске… »

Нови закон за пекаре: Више неће моћи да вас варају!

БК ТВ 18.01.2018
Нова правила за пекарску индустрију ступила су на снагу 1. јануара, а са овим законом морао би доћи крај бројним пекарским преварама на домаћем тржишту. Потрошачима би променом закона требао бити олакшан избор јер је… »

Сенат одобрио закон: Америка опет може да нас прислушкује?

БК ТВ 18.01.2018
Амерички Сенат данас је одобрио закон о поновном одобрењу операција прислушкивања страних државњана у иностранству, које спроводе поједине америчке обавештајне агенције. За шестогодишње продужење програма гласало је… »

Америчка мисија на Косову: Истрагу о убиству да воде само косовске институције

БК ТВ 18.01.2018
Заменица шефа Мисије САД на Косову Колин Хајленд понудила је данас, на састанку са косовским министром унутрашњих послова Фљамуром Сефајем, пуну подршку САД у истрази о убиству српског политичара Оливера Ивановића, али је… »

Погледајте једине вести које мењају поглед на свет око вас! (видео)

БК ТВ 18.01.2018
БКТВНевс издваја за вас, у само једном минуту, вести из земље и света, које ће вам понудити нешто другачије од оног што сте данас могли да видите на насловним странама. Ако сте јуче пропустили да погледате које смо… »

Дан фудбалера партизана: Како црно-бели дочекују новајлије, шта пева Стојковић током тренинга и коме Ђукић дугује 50 евра…

БК ТВ 18.01.2018
Искористите јединствену прилику да завирите у Земунело. Дневна рутина фудбалера шампиона Србије, пуна је смеха, али и зноја и напора. Како један радни дан изгледа из црно-беле перспективе погледајте у приложеном видеу. Бразилац… »

Традиција се наставља: Марчело прославља рођендан 20. јануара у "Електропиониру" (видео)

БК ТВ 18.01.2018
Марко Шелић Марчело ће 20. јануара у београдском клубу "Електропионир" са "Напетим квинтетом" традиционално прославити рођендан на концерту са Београђанима. "Око нас свуда иста песма, па дајемо симболичан допринос тој… »

Звезда спремна за суд: Швајцарци и Хрвати кец из рукава одбране

БК ТВ 18.01.2018
Почетак фебруара доноси коначну одлуку На адресу клуба из Љутице Богдана претходних дана стигло је образложење казне УЕФА, а као одговор на писмо из Ниона најављена је жалба која би из Београда требала да буде прослеђена… »

Нова сазнања у истрази убиства Оливера Ивановића: Последњи власник се налази у Србији

БК ТВ 18.01.2018
Последња информација! Полиција Косова открила је данас последњег власника возила за које се верује да је из њега пуцано на председника Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Како је за приштински лист "Газетуи експрес"… »

Јавност да предложи име новог моста (видео)

БК ТВ 18.01.2018
Мост новог Железичко-друмског моста преко Дунава у Новом Саду још увек нема званично име, па је због тога његов пројектант Александар Бојовић на форуму "НСБуилд" предложио да целокупна јавност предложи и да се изгласа… »