Извор: БК ТВ/Друштво архива вести 18.01.2018

Оливер Ивановић сахрањен у Алеји заслужних грађана (Фото са лица места)

БК ТВ 18.01.2018
Лидер Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливер Ивановић сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду. 13.30 - Оливер Ивановић сахрањен је у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу… »

Традиционално пливање за Часни крст широм Србије, ево где и када

БК ТВ 18.01.2018
Богојављење је хришћански празник којим се обележава успомена на Христово крштење на реци Јордан и јављање Бога у виду голуба и гласа: "Ово је син мој и њега послушајте", а широм Србије ће, бити организована… »

Директор полиције изнео најновија сазнања у вези са возилом које је коришћено у убиству Оливера Ивановића

БК ТВ 18.01.2018
"Те информације су тачне..." Директор полиције Владимир Ребић је, гостујући у Дневнику РТС-а, потврдио написе појединих медија да је Србин из Аустрије који је одавно преминуо власник аутомобила, који је пронађен запаљен у… »

Геомагнетна олуја сутра погађа земљу!

БК ТВ 18.01.2018
Земљино магнетно поље сутра ће погодити геомагнетна олуја најслабије јачине, саопштено је из америчког Центра за предвиђање временских прилика у свемиру и Агенције за проучавање океана и атмосфере (НОАА). Реч је о… »

Насловне стране дневних листова: Прелиставање штампе за 19. јануар 2018. године!

БК ТВ 18.01.2018
БКТВНевс је за вас припремио преглед насловних страна за 19. јануар. Дневна штампа у издањима за петак доноси ексклузивне и актуелне приче из земље и света. Дневни листови у Србији у издањима за 19. јануар и даље пишу о… »

Нови закон за пекаре: Више неће моћи да вас варају!

БК ТВ 18.01.2018
Нова правила за пекарску индустрију ступила су на снагу 1. јануара, а са овим законом морао би доћи крај бројним пекарским преварама на домаћем тржишту. Потрошачима би променом закона требао бити олакшан избор јер је… »

Јавност да предложи име новог моста (видео)

БК ТВ 18.01.2018
Мост новог Железичко-друмског моста преко Дунава у Новом Саду још увек нема званично име, па је због тога његов пројектант Александар Бојовић на форуму "НСБуилд" предложио да целокупна јавност предложи и да се изгласа… »

Огласио се најстарији син Оливера Ивановића: Нико није слутио да ће на слободи бити неслободнији!

БК ТВ 18.01.2018
Оливеров најстарији син Никола Ивановић је рекао да колико су били поносни на оца, толико су стрепели за његов живот. Сахрана Оливера Ивановића, грађани му одају ПОЧАСТ на Новом гробљу у Београду (ФОТО СА ЛИЦА МЕСТА)… »

Грађани Србије, спремите се: Данас и сунце и снег!

БК ТВ 18.01.2018
Буквално нећете знати шта да обучете ако излазите напоље. У већем делу Србије данас ће бити претезно сунчано, висе облачности уз провејавање слабог снега очекује се ујутру и пре подне у јужним и источним крајевима, и… »