Извор: БК ТВ/Хроника архива вести 18.01.2018

Тешка несрећа у Београду, погинула девојка (24)

БК ТВ 18.01.2018
Трагедија! У директном судару два аутомобила,"аудија А3" и "опел астре" у Генерал Ждановој улици у Белом потоку, око 2.20 часова погинула је А. Р. (24), а Марко Ђ. (23), који је био за воланом, лакше је повређен као и… »

Укинуто решење о продужењу притвора Зорану Марјановићу

БК ТВ 18.01.2018
Апелациони суд у Београду укинуо је решење Вишег суда, којим је Зорану Марјановићу продужен притвор за још три месеца, и тиме вратио предмет на поновно одлучивање. Овом одлуком другостепено веће Апелационог суда усвојио… »

Нова сазнања у истрази убиства Оливера Ивановића: Последњи власник се налази у Србији

БК ТВ 18.01.2018
Последња информација! Полиција Косова открила је данас последњег власника возила за које се верује да је из њега пуцано на председника Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Како је за приштински лист "Газетуи експрес"… »

Преминуо Јонуз Муслиу, председник со Бујановац

БК ТВ 18.01.2018
Председник Скупштине општине Бујановац и Националног савета Албанаца Јонуз Муслиу преминуо је данас у болници у Турској, где се налазио на лечењу. Муслиу је био некадашњи политички командант Главног штаба Ослободилачке… »

Србија поново истакла захтев да се укључи у истрагу убиства Оливера Ивановића

БК ТВ 18.01.2018
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић још једном је данас истакао захтев Републике Србије међународним институцијама на Косову и Метохији да се наши државни органи укључе у… »