Извор: БК ТВ/Свет архива вести 18.01.2018

Манекенка којој је ампутирана нога пролази кроз нову животну драму (фото)

БК ТВ 18.01.2018
Бивша кошаркашица, сада манекенка Лорен Васер, којој је због синдрома токсичног шока ампутирана једна нога, сада се суочава са новом драмом у животу. Наиме, Лорен је у последње време трпела страшне болове и лекари нису… »

Велико невреме у Европи: Олуја носила кровове, дрвеће, људе... (фото+видео)

БК ТВ 18.01.2018
Најмање троје људи изгубило је живот у данашњим инцидентима који су се догодили због снажне олује која је погодила Холандију и друге европске државе. У источној холандској провинцији Овересејл погинуо је мушкарац од 62… »

Русија се неће придружити Уговору о забрани нуклеарног оружја

БК ТВ 18.01.2018
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров изјавио је данас да Москва не планира да се придружи Уговору о забрани нуклеарног оружја. "Русија се неће придружити Уговору о забрани нуклеарног оружја", рекао је Лавров. Према… »

Сенат одобрио закон: Америка опет може да нас прислушкује?

БК ТВ 18.01.2018
Амерички Сенат данас је одобрио закон о поновном одобрењу операција прислушкивања страних државњана у иностранству, које спроводе поједине америчке обавештајне агенције. За шестогодишње продужење програма гласало је… »

Пенсилванија: Убијен заменик федералног маршала! (ФОТО/ВИДЕО)

БК ТВ 18.01.2018
Заменик федералног маршала убијен је јутрос у пуцњави која се догодила у Харисбургу, главном граду америчке савезне државе Пенсилваније. Поред заменика маршала повређен је и федерални полицајац, а његове повреде полицајца… »

Казахстан: У стравичном пожару у аутобусу погинуле 52 особе (ВИДЕО)

БК ТВ 18.01.2018
У пожару који је захватио аутобус погинуле су 52 особе, у северозападном региону Казахстана, Актау, саопштило је јутрос министарство унутрашњих послова Казахстана. Само пет путника успело је да побегне из запаљеног возила… »