Извор: Курир/Друштво архива вести 18.01.2018

Вучић са европском комесарком за регионалну политику: Србија веома активан и драгоцен партнер у сарадњи

Курир 18.01.2018
Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са европском комесарком за регионалну политику Корином Крету са којом је разговарао о европском путу Србије. Александар Вучић је истакао да је стратешки циљ Србије… »

Морбиле се шире Србијом: Више од 1.100 пацијената оболело од малих богиња

Курир 18.01.2018
БЕОГРАД - За три и по месеца у Србији је регистровано 1.114 случајева малих богиња, а двоје пацијената је умрло због компликација, подаци су Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић - Батут". Најмлада оболела… »

После леденог јутра, огрејаће нас зубато сунце: Ведро и ветровито, до 9 степени

Курир 18.01.2018
БЕОГРАД - У већем делу Србије данас ће бити претежно сунчано, више облачности уз провејавање слабог снега очекује се ујутру и пре подне у јужним и источним крајевима, и то углавном у планинским пределима, саопштио је… »

Удружени синдикати Србије Слога: Пресуда Новици Антићу је монтиран процес

Курир 18.01.2018
БЕОГРАД - Пресуда Војнодисциплинског суда у Нишу којом је председник Војног синдиката Србије Новица Антић осуђен на враћање у предходни чин представља монтиран просец, оценили су данас Удружени синдикати Србије Слога… »

Чомски о Албанцима: Они су највећа брука Европе

Курир 18.01.2018
Амерички писац и филозоф Ноам Чомски тврди да су Албанци највећа модерна брука Европе, јер су дозволили да уклоне домаћина, који их је примио и да од већине направе мањину Чомски је за часпопис Форин аферс (Фореигхн… »

Бог се јави: Срби славе Богојављање! Данас се плива за Часни крст и иде по свету водицу

Курир 18.01.2018
Православни верници и СПЦ 19. јанаура славе Богојављање. Верује се да се у поноћ отварила небеса и да се свака жеља може испунити, тако да тачно у поноћ, према предању требало је погледати у небо и замислити жељу… »

Србијо, помози малој Николини да живи: Изненада јој је откривено једно од најтежих малигних обољења

Курир 18.01.2018
Омогућимо Николина Ранђеловић одлазак у иностранство и шансу за победу над опаким канцером Месец дана пре прославе рођендана, маленој Николини је, потпуно изненада и без икаквих здравствених проблема, раније прекинуто… »

Сан који сте ноћас уснули морате да запамтите: Бог вам шаље поруку на Богојављенску ноћ!

Курир 18.01.2018
Српска православна црква и њени верници славе Богојављење 19. јануара по Новом календару (односно 6. јануара по Старом) и овај празник означава крај некрштених дана када се у црквама не врше обреди крштења. Овај верски… »

Данас у емисији др курир уживо са портпаролком хитне помоћи Са прим. др Надом Мацуром о учесталим преломима и повредама у…

Курир 18.01.2018
Од тренутка када падне први снег па до пролећа, све здравствене установе имају пуне руке посла с преломима и уганућима. Иако се свако може повредити, искуство показује да су повредама најподложнија деца, приликом скијања… »

Данас поклон у куриру Сваком читаоцу поклон џепни календар с иконом Светог Јована

Курир 18.01.2018
Данас дневне новине Курир свим читаоцима поклањају иконицу Светог Јована Крститеља са џепним календаром на којем су обележени нерадни дани у 2018. години. Икону с календаром можете носити у новчанику или торби, тако да вам… »