Извор: Курир/Политика архива вести 18.01.2018

(Курир ТВ) Србија се опростила од Оливера, почивај у миру добри човече: Неутешна Милена и синови пољубили ковчег па га…

Курир 18.01.2018
1 / 132 Фото: Зорана Јевтић Опело је служио владика Теодосије, а опроштајни говор држала је каратисткиња Тања Петровић... Оливеров ковчег био је затрпан цвећем и венцима, а непрегледна река од неколико хиљада људи слила… »

Председник ГИК уочи београдских избора: Проглашено 5 листа, на списку 1,6 милиона бирача

Курир 18.01.2018
БЕОГРАД - Градска изборна комисија (ГИК) до четвртка после подне прогласила је пет изборних листа за локалне изборе у Београду, а на њима ће право гласа имати око 1,6 милиона бирача, на око 1.183 бирачка места. Проглашене… »

Преминуо Јонуз Муслиу: Умро председник со Бујановац и Националног савета Албанаца

Курир 18.01.2018
Председник Скупштине општине Бујановац и Националног савета Албанаца Јонуз Муслиу преминуо је данас у болници у Турској, где се налазио на лечењу. Муслиу је био некадашњи политички командант Главног штаба Ослободилачке… »

Сусрет Вучића и Додика: О унапређењу односа Србије и Републике Српске

Курир 18.01.2018
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са председником Републике Српске Милорадом Додиком о унапредјењу односа Србије и РС. Вучић и Додик су током сусрета разговорали о даљем унапредјењу односа измедју… »

Нервозан због Специјалног суда: Насим Харадинај тешко извређао и назвао пајацем Грега Делавија

Курир 18.01.2018
ПРИШТИНА - Потпредседник удружења ветерана ОВК Насим Харадинај назвао је "пајацем" америчког амбасадора у Приштини Грега Делавија, али изгледа да не жали због тога, преносе приштински медији. Потврђујући да је у изјавама… »

Тачи: Сарадња са српским институцијама добродошла у истрази убиства Ивановића

Курир 18.01.2018
Косовски председник Хашим Тачи изјавио је данас да је добродошла сарадња српских институција у истрази убиства српског политичара Оливера Ивановића, те да Приштина и међународне институције чине максималне напоре на… »

Министарство правде из Приштине: Сарађиваћемо са Србијом у решавању убиства Оливера Ивановића

Курир 18.01.2018
Министарство правде из Приштине потврдило је данас пријем захтева српских надлежних органа за узајамну правну помоћ у случају убиства српског политичара Оливера Ивановића и истиче да је отворено за међусобну правну… »

(Фото) речи које терају сузе на очи! Братанац петар овим речима опростио се од стрикана Оливера: Када би само знао...

Курир 18.01.2018
Петар Ивановић, братанац свирепо убијеног Оливера Ивановића, лидера Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда", опростио се од стрица на друштвеној мрежи Фејсбук, реченицом која је потресла све његове пријатеље и… »

Влада Србије: Усвојен Предлог закона о електронској управи

Курир 18.01.2018
БЕОГРАД - Влада Србије усвојила је на данашњој седници Предлог закона о електронској управи, који би требало да омогући једноставније, транспарентније и ефикасније функционисање електронских јавних сервиса. Један од кључних… »

Британски посланик тужио Маринику Тепић: Екстремни десничар тврди да му је повредила углед

Курир 18.01.2018
Џим Доусон (Јим Довнсон), кога је светска штампа означила као екстремног десничара, тужио је народну посланицу Нове странке у Скупштини Србије Маринику Тепић због повреде части и угледа. Народна посланица Нове странке… »