Извор: Курир/Региони архива вести 18.01.2018

Отац и деда послали извршитеље: Грађани у Нишу спречили исељење самохране мајке и њено двоје деце

Курир 18.01.2018
НИШ - Принудно исељење самохране мајке Оливере Танасковић и њена два малолетна сина, које је било заказано за данас у 11 часова, одложено је до даљњег, пошто су се се пред вратима стана у солитеру на Синђелићевом тргу… »

Тешка ноћ за пешаке у Нишу: У 3 удеса повређено троје младих од 14, 17 и 25 година

Курир 18.01.2018
НИШ - У три одвојене саобраћајне незгоде које су се у протекла 24 часа догодиле у Нишу повређено је троје младих, и то сви као пешаци. Повређени су 14-годишња девојчица, 17-годишњи младић и 25-годишња девојка. Према… »

Новосађани позвани да именују нови мост: Ево која су имена тренутно у игри

Курир 18.01.2018
Иако су два лука новог железничко-друмског моста преко Дунава у Новом Саду већ спојена, мост и даље нема свој званично име, па је његов пројектант Александар Бојовић на форуму "НСБуилд" предложио да целокупна јавност… »

Некад је ту било узорно Пољопривредно добро: Сада је откривена узгајивачница марихуане

Курир 18.01.2018
ГАКОВО - На фарми бившег пољопривредниог предузећа "Граничар" из Гакова откривена је лабораторија за производњу марихуане. Припадници полиције и жандармерије блокирали су прилаз фарми, а заплењена је велика количина… »

Ужас у Бачком Петровом Селу: Малолетни деликветни дивљали на православном гробљу

Курир 18.01.2018
Између 20 и 30 гробних места на православном гробљу у Бачком Петровом Селу оштећено је највероватније у среду ујутро. Уништено је неколико надгробних плоча, ваза и других предмета, на и око гробова. Према речима мештана… »

Србија сутра плива за Часни крст: Младићи и девојке спремни за Богојављенску трку

Курир 18.01.2018
Широм Србије сутра ће, на велики хришћански празник Богољављење, бити организована традиционална пливања за Часни крст. Богојављење је хришћански празник којим се обележава успомена на Христово крштење на реци… »