Извор: Санџак пресс архива вести 18.01.2018

Три установе незаконито увећале плате, набавке без тендера

Санџак пресс 18.01.2018
Предшколска установа “Младост”, Културни центар и Народна библиотека “Доситеј Обрадовић” током 2016. године неправилно су обрачунавали коефицијенте за обрачун зарада због чега је руководству и дијелу радника тих… »

ЗАОБИЛАЗНИЦА НА ЧЕКАЊУ – Град Нови Пазар није ријешио имовинско-правне односе

Санџак пресс 18.01.2018
Иако је на обилазници око Новог Пазара, која се гради од 2005, досад подигнут само један мост и уређен један километар пута, овдашњи људи не губе наду јер ће – за 66,6 милиона динара, колико је обезбиједило ЈП “Путеви… »

Поскупела регистрација возила у Србији

Санџак пресс 18.01.2018
Порез који се сваке године плаћа приликом регистрације возила, повећан је за ову годину, како је објављено у Службеном гласнику. Реч је о порезу који уз обавезно осигурање, представља највећи део цене регистрације возила… »

Додик и Вучић у Београду разговарали о унапређењу односа РС и Србије

Санџак пресс 18.01.2018
Предсједник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком о даљем унапређењу односа између Србије и Републике Српске, пројекту аутопута који би требало да споји… »

ПОДРШКА ГРАЂАНА – Хиљаде Новопазараца потписале петицију против кладионица

Санџак пресс 18.01.2018
Јединство и слога једног народа резултирати може позитивним исходом. Већ четврти дан се наставила акција Странке правде и помирења, а ријеч је потписивању петиције поводом укидања коцкарница, кладионица и игара на срећу у… »

Муратовић о 17. јануару: Угљанин није обиљежио годишњицу јер је у коалицији са својим “атентатором”

Санџак пресс 18.01.2018
„Странка демократске акције“ Санџака путем саопћења за јавност затражила промјену Устава Србије како би се како наводе коначно ријешио статус Санџака и статус бошњачког народа у Србији. Из “СДА” подсјећају… »

Чему Колиндин долазак у Ахмиће ако не жели разговор с породицама, жалосно је да Мунира представља Удружење

Санџак пресс 18.01.2018
Ениса Ахмић-Мулић је у Ахмићима изгубила 48 чланова ближе и даље породице. Разговор за Вијести.ба почиње видно узнемирена јучерашњом изјавом предсједнице Удружења “Мајке енклава Сребреница и Жепа” Мунире… »

Приједлог буџета БиХ за 2018. годину око милијарду еура

Санџак пресс 18.01.2018
Заступнички дом Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине је у сриједу навечер усвојио Приједлог закона о буџету институција и међународних обавеза Босне и Херцеговине за 2018. годину, са три амандмана које је прихватила… »

Војска Србије: Уколико буде угрожена безбједност Срба на Косову, нећемо бити нијеми посматрачи

Санџак пресс 18.01.2018
Војска Србије упозорила је команду Кфора да неће бити само нијеми посматрач уколико на сјеверу Косова дође до угрожавања безбједности српског становништва, пишу “Вечерње новости”. Да у Београду постоји снажна воља… »

Колинда Грабар-Китаровић поклонила се жртвама Ахмића

Санџак пресс 18.01.2018
Скраћени боравак хрватске предсједнице у Босни и Херцеговини данас се наставља посјетом опћинама у средњој Босни гдје су Хрвати већина.Хрватска предсједница Колинда Грабар-Китаровић посјетила је данас Ахмиће иако то… »