Извор: Курир архива вести 22.01.2018

Отац миљане Кулић хтео да бије шаку: Полумента побеснео и поручио им да га проститутке оставе на миру

Курир 22.01.2018
Учесница ријалитија "Задруга" Миљана Кулић изнела је на рачун Шака Полументе низ оптужби, а између осталог објаснила како ју је гурнуо и избацио из једног клуба у коме је наступао. Са друге стране, популарни црногорски… »

Плашим се да ћу завршити као Кија: Луна признала своје највеће страхове, а онда открила шокантне сличности које има са…

Курир 22.01.2018
Огњен Амиџић је поразговарао са Луном Ђогани о актуелним дешавањима у Задрузи. Блогерка је одмах рекла да је од самог почетка коректна према Слобиној супрузи Кији и да је све то само због Слобе. Луна је Огњену признала да… »

(Видео) Кућа страве крије још језивих тајни: Полиција трага за децом која нису преживела мучење родитеља монструма!

Курир 22.01.2018
Против Дејвида (57) и Луиз Турпин (49) подигнута је оптужнице за мучење, отмицу, злостављање и задржавање одраслих особа и занемаривање деце. Дејвид Турпин је оптужен и за употребу силе претњу или присилу, а тужилац је… »

Откривамо све о титовом бодежу са мистичним моћима: Легенда каже да је могао да се креће и убија по сопственој вољи! Али…

Курир 22.01.2018
Председник Индонезије, Ахмед Сукарно, поклонио је Јосипу Брозу Титу приликом посете Југославији 1956. године, бодеж познат као "крис" са дршком од слонове кости и резбареном фигуром божанства који је украшен рубинима. Бодеж у… »

Наду мацуру оставио дечко: Требало би да спустим критеријуме!

Курир 22.01.2018
Портпаролка Хитне помоћи и једна од најпознатијих докторки у Србији, Нада Мацура пролази кроз тежак период у животу. Ова дама је пре неколико недеља раскинула са својим партнером. "Однедавно сам поново сама. Доживела сам тај… »

Српкиња звезда порно сајтова у региону: Мушкарци највише уживају у њеним секси снимцима!

Курир 22.01.2018
Популарни сајт за одрасле објавио је листу годишњих прегледа по категоријама. Неке од земаља региона нашле су се на попису, али не и наша држава. Ипак, једна жена је заузела посебно место. Старлета Анђела Вештица је… »

(Фото) Мали: Очекујемо да школа у Бусијама буде отворена 1. септембра

Курир 22.01.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је данас земунско насеље Бусије и том приликом се уверио да радови на изградњи вртића и школе теку према плановима. Мали је истакао да ће око 600 ђака и предшколаца из овог… »

(Видео) Бојкот наставе у липљу: Бошњаци не пуштају децу у школу док се не реши питање језика

Курир 22.01.2018
Настава у овој школи није почела, јер 16 ученика бошњачке националности није село у школске клупе због одлуке родитеља да децу не пуштају на наставу док се не реши питање матерњег језика, односно док, како кажу, у… »

Нострадамус предвидео појаву биткоина: Ево како је наговестио да ће се открити нови извор злата и сребра

Курир 22.01.2018
Нострадамус је наводно још 1555. године у књизи "Предсказања" (Лес Пропхетиес) предвидео револуцију криптовалуте. Нострадамусови стихови описују посрнуле нације и нову форму новца која се диже из понора. "Нажалост, велику… »

Продате петогодишње обвезнице Србије: Држава узела 80 милиона евра

Курир 22.01.2018
На аукцији петогодишњих државних обвезница Републике Србије деноминованих у еврима, одржаној 19. јануара понуђен обим емисије износио је 100.000.000 евра, објављено је на сајту Управе за јавни дуг. Укупан обим тражње… »