Извор: Курир архива вести 22.01.2018

Следећа година је преломна за Србију: Европска комисија припрема посебан документ!

Курир 22.01.2018
Србија и Црна Гора могу да постану у најбољем случају чланице ЕУ 2025, а за остварење тог амбициозног циља преломна ће бити следећа година, када се од обе земље очекује испуњење кључних поглавља, стоји у нацрту… »

(Фото) затворски чувари штрајкују широм Француске: Ово је нови напад на нас, не можемо више да издржимо

Курир 22.01.2018
Затворски синдикати најавили су данас "тоталну блокаду" затвора. Министарка правде Француске Никол Белубе рекла је да ће се састати са представницима синдиката како би покушала да оконча кризу, а синдикати су прошле недеље… »

(Фото) певачица више није црнка: Нећете веровати какву промену је направила, жене ће одлепити!

Курир 22.01.2018
Габријела Пејчев је изненадила своје фанове на друштвеним мрежама, а посебно даме. Она је на друштвене мреже објавила фотографију на којој је показала нову боју косе, а коментари су се низали. Иако је свима већ позната као… »

И овај камен земље Србије: Суд ће одлучити да ли је са Косова или за купус

Курир 22.01.2018
Посланица Двери Марија Јањушевић најавила је да ће поднети кривичну пријаву против директорке Агенције за рурални развој општине Инђија Иване Пејовић Шеврт због давања лажног исказа у вези са каменом који је лидер Двери… »

Шокантан преокрет? Монструм из Раковице није извршио самоубиство већ је убијен у затвору!?

Курир 22.01.2018
Адвокат Боривоје Боровић, пуномоћник породице Марка Николића (43), који је био оптужен да је голим рукама задавио сина Михаила (4), а супругу Мају Ђорђевић (38) избо ножем више од 50 пута, поднео је кривичну пријаву… »

(Анкета) гласајте ко треба да иде на евровизију: Ово је званичан списак учесника Беовизије! Хајде да видимо кога Србија жели…

Курир 22.01.2018
Сви радови били су потписани шифром тако да су имена аутора била непозната. Након избора композиција од стране селекционе комисије приступило се откривању идентитета аутора музике и текста. Изабране песме такмичиће се на… »

Гранични прелаз Шид: Полиција спречила мигранте да илегално пређу границу

Курир 22.01.2018
Царински службеници су у сарадњи са полицијом 22. јануара 2018. године, на излазу граничног прелаза Шид, осујетили покушај тројице миграната да у једном камиону неопажено пређу границу. Камион бугарских регистарских ознака… »

(Фото) чека се одговор лидера Северне Кореје: Јужнокорејски активисти пред бившом Кимовом љубавницом урадили нешто…

Курир 22.01.2018
Полиција је интервенисала и противпожарним апаратима угасила пламтећу слику и заставе Северне Кореје. Активисти су се окупили поводом доласка делегације Северне Кореје предвођене вођом бенда "Моранбонг", Хјон Сонг Вол. Хјон је… »

Не давимо Београд почели прикупљање потписа за београдске изборе: На листи 80 имена, углавном стручњаци из разних области

Курир 22.01.2018
Иницијатива "Не давимо Београд" почела је данас са прикупљањем потписа грађана за подршку изборној листи, а како је саопштено на листи ће се налазити 80 имена. Потписи ће се скупљати у Центру за културну деконтаминацију и… »

Драма у задрузи: Слоба се гушио, Луна претрнула од страха!

Курир 22.01.2018
Током претходне ноћи један од станара имања у Шимановцима је дисквалификован, а у дворишту се након тога догађала права драма. Слоби Радановићу је позлило. Док је био са Луном Ђогани у дворишту пожалио јој се да га гуши… »