Извор: Курир архива вести 22.01.2018

Историчар о Милану Недићу: Он је сматрао да се прихватањем функције председника владе жртвовао за спас Србије и српског…

Курир 22.01.2018
Историчар Милан Ристовић изјавио је у данашњем наставку поступка за правну рехабилитацију председника квислиншке Владе Србије за време окупације у Другом светском рату Милана Недића, да је он сматрао да се прихватањем те… »

Ужас у фочи: Три младића стрпала тинејџера у кола и тукла га два сата

Курир 22.01.2018
М.Б. (1999) из Фоче је пријавио да су га од 1.30 до 3.30 часова В.Н.(1994), М.Г. (1996) и Д.М. (1996) из Фоче малтретирали и нанели му телесне повреде. О догађају је обавештен дежурни окружни тужилац Окружног јавног… »

Наручили морске плодове и воду и добили рачун од 1.100 евра: Јапанске туристе ојадили у Венецији, градоначелник побеснео

Курир 22.01.2018
Ресторан је разбеснео градоначелника тог италијанског града који сматра да такви случајеви нарушавају углед Венеције и њених грађана. Он је објавио да ће истражити случај, када су гости све пријавили полицији. Полице… »

Престижно признање за лузитанију: Дејану Атанацковићу уручена НИН-ова награда за књижевност

Курир 22.01.2018
Добитнику 64. НИН-нове књижевне награде Дејану Атанацковићу вечерас је у Београду уручено то престижно признање за роман првенац - "Лузитанија". Атанацковићу, који није присуствовао поглашењу најбољег романа у 2017… »

(Узнемирујући видео) овај снимак је шокирао цео свет: Камера снимила оца како баца тек рођену ћеркицу у контејнер

Курир 22.01.2018
Шокантан случај догодио се прошлог понедељка у кинеском граду Сунавеј (провинција Јунан), а отац је ухваћен захваљујући томе што га је камера снимила на делу. На снимку се види како мушкарац у црвеној мајици и папучама… »

У Крагујевцу почиње стерилизација напуштених паса и мачака: Посебну пажњу обратиће на луталице око школа и вртића

Курир 22.01.2018
У Крагујевцу ће ускоро почети масовна стерилизација напуштених паса и мачака, а биће обављена и вакцинација против беснила, као и чишћење од паразита ових животиња, најављено је на данашњој седници Градског већа… »

(Фото) дека (83) изгубио у пожару све осим мачке: Ово је снимак који је потресао свет!

Курир 22.01.2018
Фотографија једног 83-годишњака који држи своје маче у рукама, док се иза његових леђа види згариште после пожара у којем је изгубио дом, изазвала је буру емоција на друштвеним мрежама. Али Месе случајно је изазвао… »

Озбиљан изгред: Обијен турски Генерални конзулат у Салцбургу

Курир 22.01.2018
Они су провалили кроз ограду и упали у зграду, где су уништили безбедносне камера, као и једна стаклена врата. Полиција је успела да ухапси три особе, а мотив за провалу још је нејасан. Већу штету спречиле су комшије, које… »

Релативно мирна ноћ иза београђана: Младић (22) лакше повређен у удесу, тегобе мучиле астматичаре

Курир 22.01.2018
У Београду се претходне ноћи десила једна саобраћајна незгода у којој је младић лакше повређен, казала је јутрос портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Незгода се догодила око 20.00 на углу Булевара деспота Стефана и… »

Луна напушта ријалити, слоба се враћа кији? Кристина проговорила о помирењу, а онда је он отркио шок причу!

Курир 22.01.2018
Огњен Амиџић интервјуисао је поједине задругаре, а том приликом Кија Коцкар и Луна Ђогани отвориле су душу и изнеле нове детаље љубавног троугла о коме прича читава нација. Огњен је најпре упитао Кију да прокоментарише… »