Извор: Курир/Култура архива вести 22.01.2018

Престижно признање за лузитанију: Дејану Атанацковићу уручена НИН-ова награда за књижевност

Курир 22.01.2018
Добитнику 64. НИН-нове књижевне награде Дејану Атанацковићу вечерас је у Београду уручено то престижно признање за роман првенац - "Лузитанија". Атанацковићу, који није присуствовао поглашењу најбољег романа у 2017… »

(Фото) скандал који тресе Балкан: Гледаоци огорчени због познатог глумца! Пљуште коментари!

Курир 22.01.2018
Наиме, код нас се и даље приказују епизоде у којима је Иван главни глумац, али у Хрватској, одакле и потиче ово драмско остварење, најављује се наставак емитовањем серије али са новим глумцем. Ивана ће мењати Јанко Поповић… »

Прошло је 10 година од смрти хита леџера: Сломио га је одлазак веренице, а пред смрт је оставио поруку на којој пише само…

Курир 22.01.2018
Данас се навршава деценија од кад нас је напустио чувени аустралијски глумац, а о његовом животу се убедљиво највише причало након што је преминуо. Хит Леџер умро је 22. јануара 2008. године, а његова смрт проглашена… »

Мићановића убили због немањића: Изнуђена смрт главног лика!

Курир 22.01.2018
Бизнисмен кога игра Драган Мићановић морао је да буде убијен јер је у исто време снимао серију „Немањићи“. - Драган није могао паралелно да буде на два снимања. Одлучио је да му је важнија улога Светог Саве. Он је… »

Вратићемо на сцену милену и миру Бањац: Национални театар спрема велико изненађење у години јубилеја!

Курир 22.01.2018
Обележавање 150 година од оснивања Народног позоришта почело је премијером Нушићеве „Ожалошћене породице“. На сцени националног тетра у наредне две године изводиће се само текстови из домаће драмске литературе, а… »

Уморна сам од ласцивних порука тинејџера: Порно глумица поручила родитељима да васпитавају своју децу!

Курир 22.01.2018
Француска порно глумица прозвала је родитеље истичући дане едукују своје синове о сексу због чега се њихова деца обраћају њој. Никита Белучи написала је на Твитеру да је уморна због ласцивних порука које добија од… »

Жена рода стјуарта открила шта музичар ради деци: Закључава их у собу и кажњава на бруталне начине!

Курир 22.01.2018
Род има 73 године и осморо деце старости од шест до 40 година. Његова жена је сада открила породичне детаље које нико није знао. Поред тога што је истакла да је традиционалан отац, Пени је признала да музичар има… »

(Фото) била је први секс симбол у СФРЈ: Југословени су лудели за њом, удавала се три пута, а ево како изгледа у осмој…

Курир 22.01.2018
Била је једна од првих секс симбола старе државе. Ова глумица и певачица је опчинила многе када се још као млада фотографисала за насловницу тадашњег магазина "Студио". Њено име је Дуња Рајтер. Неки би рекли да је живела… »

Кејт ће се трећи пут породити другачије: Донела важну одлуку и за то има добре разлоге!

Курир 22.01.2018
Кејт је изјавила да би волела своје треће дете да роди код куће у палати Кенсингтон или у резиденцији Анмер Хал где живи са принцом Вилијамом. "Расправљала је о томе с Вилијамом и он је подржава. Обоје сматрају да би било… »

Имала је 17 операција вилице, поломљени су јој зуби, титанијумска плоча у глави: Ћерка наше глумице још се лечи од…

Курир 22.01.2018
Август 2015. године глумица Радмила Живковић и њена ћерка, такође глумица, Бојана Бамбић дуго ће памтити. Њих две су доживеле саобраћајну незгоду када је на њих у околини Тивта колима на њих налетео руски држављанин… »