Извор: Курир/Региони архива вести 22.01.2018

Велико срце крагујевачких саобраћајаца: Девојку одвезли за Београд на трансплантацију, лекари их дочекали аплаузом!

Курир 22.01.2018
Након драме која се одиграла у месту Козујево, припадници саобраћајне полиције из Крагујевца, Ненад Матић, Бобан Бубања и Душан Рашић, службеним возилом одвезли су девојку Тину Миленковић (31) из Губеревца на… »

Завејана ивањичка села: Осонице, Лука и Лучка река без струје, нападало скоро пола метра снега

Курир 22.01.2018
БЕОГРАД - Снег јаког интензитета који је у последња 24 сата падао на подручју општине Ивањица, изазвао је проблеме у снабдевању струјом у неколико планинских села и отежао нормално одвијање саобраћаја према вишим и… »

У Крагујевцу почиње стерилизација напуштених паса и мачака: Посебну пажњу обратиће на луталице око школа и вртића

Курир 22.01.2018
У Крагујевцу ће ускоро почети масовна стерилизација напуштених паса и мачака, а биће обављена и вакцинација против беснила, као и чишћење од паразита ових животиња, најављено је на данашњој седници Градског већа… »

Роде живе у Ваљеву, ускоро стиже 300. Беба: Ваљевски центар за вантелесну међу најуспешнијима у Србији

Курир 22.01.2018
ВАЉЕВО - Бројни парови из Србије у жељи за потомством обилазили су разне адресе у земљи и иностранству, али се мало зна да је Центар за вантелесну оплодњу у Ваљеву, иако најмлађи у Србији, по броју успешно урађених… »

(Курир ТВ) завејан читав пештер: Сметови преко метар и по, машине чисте путеве ка селима

Курир 22.01.2018
НОВА ВАРОШ - Северни ветар који је дувао читаве ноћи завејао је добар део локалних и сеоских путева на Пештеру, а сметови су понегде и преко метар и по. "Од јутрос 14 машина чисти путеве ка центрима месних заједница. Људи… »

(Курир ТВ) зимска идила крај Нове Вароши: Пред овом игром коња на снегу остаћете задивљени!

Курир 22.01.2018
НОВА ВАРОШ - Призор који оставља без даха освануо је данас у селу Амзићи крај Нове Вароши, где је јутрос нападало између 30 и 40 центиметара снега, а сметови су виши од метра. Наиме, два предивна коња дрвосече Драгана… »

Миодраг из Јагодине није се двоумио, снежани поклања нов трактор: Мајка шесторо из Лапљег Села имаће чиме да храни децу

Курир 22.01.2018
ЈАГОДИНА - Из Јагодине ће у наредних десетак дана мајци са шесторо деце у Лапљем Селу стићи трактор, рекао је привредник из Јагодине Миодраг Николић Феман. Обећање Николића у суботу је пренео мајци која је тражила "макар… »

Снежана, мајка шесторо, у неверици: Заплакала сам због трактора, комшије ме наговориле да Вучића питам за помоћ

Курир 22.01.2018
Када сам стигла у Лапље Село и салу препуну људи који су као ја желели пре свега да поздраве председника Александра Вучића и да му се обрате за помоћ, била сам јако узбуђена. Преплавиле су ме емоције тако да више нисам ни… »

Стижу лепе новљанке: Мажореткиње из Херцег Новог продефиловаће Јагодином, Златибором и Београдом

Курир 22.01.2018
ЈАГОДИНА - Караван "Празника мимозе" из Херцег Новог први пут ће ууторак проћи кроз Јагодину главном градском улицом. Како је најавила Скупштина града Јагодине, мажореткиње са оркестром из Херцег Новог ће, у периоду од 11 до… »

Прокупачке средње школе у проблему: Плафон прокишњава, настава обустављена

Курир 22.01.2018
ПРОКУПЉЕ – Због дела плафона који је отпао у једном делу зграде у којој су смештене две средње школе, гимназија и медицинска школа у Прокупју, обустављена је настава. Забрану је на даљи боравак, до санирања проблема… »