Извор: РТВ архива вести 22.01.2018

Возити на гас или на бензин?

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - У последње време све је већи број возача, који доносе одлуку да се са течног нафтног гаса врате бензински погон. Да ли су разлози све учесталијег уклањања уређаја за гас, слабије перформансе аутомобила и… »

Да ли су производи за жене скупљи од оних за мушкарце?

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Од малих ногу сервирају нам да је роза боја за девојчице, а плава за дечаке. А да ли у Србији постоји ценовна политика заснована на полу? Зашто је розе бријач скупљи од плавог и зашто често бирамо производе који… »

Предавање о Новосадској рацији за ђаке, сутра помен жртвама

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Овогодишња манифестација "Ледена тишина - сећање на жртве Новосадске рације" у Културном центру Новог Сада, почела је предавањем "Новосадска рација" Петра Ђурђева, историчара и директора Архива Новог Сада… »

Ухапшен учесник пуцњаве у С. Митровици у којој су рањени полицајац и две девојке

РТВ 22.01.2018
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Заједничким оперативним радом сремскомитровачке и бањалучке полиције, пронађен је и ухапшен В. Т. (38), због сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство у покушају, саопштила је… »

До краја недеље пацијенти на Клиници "Др Мирослав Зотовић"

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Новоизграђени објекат Клинике за рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић", на који се чекало око три године, биће отворен до краја недеље, најавио је данас министар здравља Златибор Лончар. Он је приликом обиласка… »

Акције добровољног давања крви у Кикинди

РТВ 22.01.2018
КИКИНДА - У кикиндском Црвеном крсту сваког другог уторка у месецу организоване су акције добровољног давалања крви. Акције се спроводе у сарадњи са војвођанским Заводом за трансфузију крви и представљају имплементацију… »

"Полиција реагује на сваку претњу на друштвеним мрежама"

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да сви којима стижу претње преко друштвених мрежа то треба да пријаве полицији и тужилаштву, који реагују на сваку пријаву. "Апсолутно се реагује на сваку… »

Токио погодила ретка снежна олуја

РТВ 22.01.2018
ТОКИО - Ретка снежна олуја погодила је данас Токио, успорило рад железнице и довела до отказивања око 250 летова. Снег је почео да пада у раним јутарњим сатима, а метеоролошке службе очекују престанак падавина у уторак… »

Кошаркашки турнир градова пријатеља у Новом Саду

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Кошаркашки савез Новог Сада протеклог викенда је организовао Међународни турнир градова пријатеља. Турнир је одржан трећи пут, а на њему су учествовали кошаркаши и кошаркашице из градова побратима Новог… »

Митровчани задовољни грејањем

РТВ 22.01.2018
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Када је реч о грејању и цени, већина грађана Сремске Митровице је задовољна услугама овдашње Топлилфикације. Проблема није било од почетка сезоне грејања. Станови су топли током читавог дана,а када је… »