Извор: РТВ/Политика архива вести 22.01.2018

НИТ:Вучић као "централна фигура у животима Срба на Косову"

РТВ 22.01.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Посета српског председника Александра Вучића Косову и Метохији овог викенда био је велики изазов након убиства српског политичара Оливера Ивановића, оценио је један од водећих америчких дневника Њујорк… »

Стефановић:С ким да делимо информације?С Аустралијом?

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да то што Приштина одбија да државни органи Србије буду укључени у истрагу убиства Оливера Ивановића шаље поруку да нешто не желе да поделе са… »

Приштина: Нема прес конференције, ни резултата истраге

РТВ 22.01.2018
ПРИШТИНА - Канцеларија главног косовског тужиоца Шућри Суље негирала је данас да ће бити одржана конференцију за штампу, на којој ће, како су раније најавили поједини медији, објавити резултате анализе снимака сигурносних… »

Дачић: Да ми сугеришемо Русији да пусти Косово у УН - то је фатаморгана

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Договор са Приштином био би добар када би њиме дошло до трајног решења наших односа са Албанцима, а мој скептицизам се заснива на реалности. Када неко говори о томе да треба да дође до решења за Косово, они на… »

Вучић: Није ми било лако и пријатно на Космету, али сам задовољан

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му "није било лако и пријатно", али да је задовољан боравком на Косову и Метохији, јер је обавио "изузетно важан посао" за уједињење српског народа на КиМ. Он… »

Водинелић:Поништити избор Сикимића за директора Агенције

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Функционерка Нове странке Весна Ракић - Водинелић затражила је данас да се поништи, како каже, незаконит избор Драгана Сикимића за директора Агенције за борбу против корупције. Водинелић у саопштењу наводи да… »

Вучић: Убиство Ивановића је директан пуцањ у Србију

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Одговор на питање кога је највише погодило убиство Оливера Ивановића, изузимајући његову породицу, и у кога је пуцано пуцњем у Ивановића упућује на мотиве и могуће налогодавце тог убиства, оценио је вечерас… »

Иницијатива о укидању Специјалног суда враћена косовској влади

РТВ 22.01.2018
ПРИШТИНА - Председништво косовске Скупштине, одлучило је данас да, иницијативу 43 посланика за укидање Специјалног суда за злочине које је током рата починила тзв. Ослободилачка војска Косова, одлучио је да врати… »

Др Радојичић: Разговарао сам са Вучићем и о месту градоначелника

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Носилац листе СНС "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" на београдским изборима проф. др Зоран Радојичић потврдио је да се о опцији да буде градоначелник разговарало приликом договора о листи. "Та тема је… »

Обрадовић: Са ДЈБ делимо став о Косову

РТВ 22.01.2018
БЕОГРАД - Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да је тај покрет ушао у коалицију са покретом Доста је било јер сматра да су они попут Двери, искрена опозиција и алтернатива и садашњој и претходној власти. Са ДЈБ, Дверима је… »