Извор: РТВ/Војводина архива вести 22.01.2018

Вучевић: Биће предузете све мере за несметан рад ЈГСП

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је данас у Градској кући представнике запослених возача у Јавном градском саобраћајном предузећу "Нови Сад". Састанак је одржан на њихову иницијативу, у циљу… »

Стара Пазова: Пуцао у супругу док је бежала из куће

РТВ 22.01.2018
СТАРА ПАЗОВА - Припадници Министарства унутрашњих послова у Старој Пазови ухапсили су М. Ж. (69), због постојања основа сумње да је извршио кривична дело убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и… »

Голеада Воше у финишу сломила госте из Шибеника

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Иако крајњи резултат то не говори, Војводина је теже од очекиваног изашла на крај са Соларисом из Шибеника. Војводина - Соларис 15:7 (3:3, 4:1, 1:3, 7:0). Мучили су се Новосађани у прве три четвртине, два-три… »

Чардак без воде до 14 часова

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Због радова на санацији хаварије без воде ће до 14 сати бити насеље Чардак. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена.… »

Возити на гас или на бензин?

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - У последње време све је већи број возача, који доносе одлуку да се са течног нафтног гаса врате бензински погон. Да ли су разлози све учесталијег уклањања уређаја за гас, слабије перформансе аутомобила и… »

Да ли су производи за жене скупљи од оних за мушкарце?

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Од малих ногу сервирају нам да је роза боја за девојчице, а плава за дечаке. А да ли у Србији постоји ценовна политика заснована на полу? Зашто је розе бријач скупљи од плавог и зашто често бирамо производе који… »

Предавање о Новосадској рацији за ђаке, сутра помен жртвама

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Овогодишња манифестација "Ледена тишина - сећање на жртве Новосадске рације" у Културном центру Новог Сада, почела је предавањем "Новосадска рација" Петра Ђурђева, историчара и директора Архива Новог Сада… »

Ухапшен учесник пуцњаве у С. Митровици у којој су рањени полицајац и две девојке

РТВ 22.01.2018
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Заједничким оперативним радом сремскомитровачке и бањалучке полиције, пронађен је и ухапшен В. Т. (38), због сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство у покушају, саопштила је… »

Кошаркашки турнир градова пријатеља у Новом Саду

РТВ 22.01.2018
НОВИ САД - Кошаркашки савез Новог Сада протеклог викенда је организовао Међународни турнир градова пријатеља. Турнир је одржан трећи пут, а на њему су учествовали кошаркаши и кошаркашице из градова побратима Новог… »

У суботичком Прихватном центру 91 мигрант

РТВ 22.01.2018
СУБОТИЦА - Балканска мигрантска рута је већ готово две године затворена, али мигранти не одустају од пута на Запад, а једна од незаобилазних тачака на тој рути је Суботица, наводи РТС. У Прихватном центру у Суботици тренутно… »