Извор: иКрагујевац архива вести 28.01.2018

Трансплантација срца урађена у Клиничком центру!

иКрагујевац 28.01.2018
Захваљујући сагласности породице, у београдском Клиничком центру ноћас је урађена трансплантација срца. Орган је, под полицијском пратњом, превезен из Крагујевца, а спреман трансплантациони тим и пацијент чекали су у… »

Сигуран посао:Расписан конкурс за 650 будућих полицајаца!

иКрагујевац 28.01.2018
Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 400 полазника у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици за потребе Полицијске управе за град Београд. Такође, истог дана расписан је и конкурс за упис… »

Кад снове руши кафанска галама: У угоститељским објектима у Крагујевцу прекорачен дозвољени ниво буке

иКрагујевац 28.01.2018
У прошлој години у летњим месецима извршено је мерење буке у 15 угоститељских објеката и код свих је измерено прекорачење дозвољеног нивоа буке. Турирање мотора, аларми, музика из кафића, гласни жамор у касне сате, све… »

Ускоро нова правила за студентске организације

иКрагујевац 28.01.2018
Нацрт новог Закона доноси промене у начину осивања, деловања, финансирања, али и уклањања политичких утицаја у раду студентских организација. Јавна расправа о Нацрту закона о студентском организовању одржана је на… »

Дневни хороскоп за 28. јануар 2018.године!

иКрагујевац 28.01.2018
Ово је Ваш дневни хороскоп за 28.јануар! Ован Осећате се исцрпљено. Бићете боље поподне, када ће се ниво енергије подићи. Попричајте са неком блиском особом о проблемима који Вас муче, не задржавајте све у себи. Бик… »

Велике температурне промене: Ево какво ће време бити у фебруару

иКрагујевац 28.01.2018
Уколико сте се надали хладној зими са пуно снега, незаборавном скијању и зимској идили, морамо да вас разочарамо. Ако сте зимогрожљиви, време је да се радујете. Према подацима РХМЗ-а, у фебруару нас веровали или не… »

Урађена трансплантација срца у Клиничком центру, пети донор из Крагујевца

иКрагујевац 28.01.2018
У Клиничком центру Србије ноћас је урађена трансплантација срца, што је друга трансплантација срца од почетка године и пети донор. Осим трансплантације срца од истог донора урађена је и трансплантација оба бубрега и јетре… »

Суво: Данас сунчано и мало топлије

иКрагујевац 28.01.2018
Температура у минусу, ледени дани и снег, зима је коју по свему судећи нећемо још осетити. Данас ће у Крагујевцу у јутарњим сатима бити слаб и умерен мраз. Током дана биће претежно сунчано и суво. Јутарња температура… »

Јарац савладава препреке, Водолија самује, Рибе се забављају. Дневни хороскоп за 29.01.2018. године.

иКрагујевац 28.01.2018
Дневни хороскоп за 29. јануар 2018. године. Ован ПОСАО Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности. Учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. ЉУБАВ Јасно вам је да не… »

Најава догађаја за сутра

иКрагујевац 28.01.2018
Најава догађаја за сутра. -9,00 сати – сала 105 зграде Управе града – редовна седница Савета за унапређење положаја особа са инвалидитетом на којој ће поред осталог бити речи о расподели средстава из буџета града… »