Извор: Ноизз архива вести 28.01.2018

Недељни хороскоп: Девице упадају у љубавну замку, Шкорпије игноришу удвараче

Ноизз 28.01.2018
Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате. Посао: Период пред вама није повољан за покретање приватног… »

Инстаграм профил Ане Ивановић је мелем за здрав разум

Ноизз 28.01.2018
Права је реткост видети селфи без шминке на Инстаграму, а да се поред не налази и хештег #номакеуп јер та слика на којој ти се види природна кожа ваљда представља некакву храброст и треба што пре истаћи како не носиш… »

Мистерија незнаног јунака који почива на врху Авале

Ноизз 28.01.2018
Већ више од једног века је прошло од када је непознати младић страдао у сукобима на Авали током Великог рата. Али, баш он је постао симбол српског страдања, а свима нам је познатији као – Незнани јунак. Била је 1915… »

Швајцарско село из бајке нуди богатство да се доселите код њих

Ноизз 28.01.2018
Швајцарско место Албинен, смештено у кантону Вале, изгледа као из бајке. А ништа мање бајковито не звучи ни да су градске власти спремне да плате 25.000 франака уколико се преселите овде. Ово село у којем тренутно живи 240… »

Сад знамо ко је крив за фотошоп катастрофу "Ванити Фаир" и Опру тројеручицу

Ноизз 28.01.2018
Насловница магазина "Ванити Фаир" са добитницима Златног глобуса и потенцијалним власницима Оскара дошла је као кец на десет друштвеним мрежама због катастрофалне фотошоп грешке. Грешка "Ванити Фаир-а" је што је Опру Винфри… »

Брендови представили нове верзије УГГ чизмица

Ноизз 28.01.2018
Када су завршиле на страницама Вогуеа, мислили смо да су УГГ чизме достигле врхунац популарности и да ће ускоро испасти из тренда, али изгледа да се у 2018. враћају у новом сјају. Не само да их Ријана и даље фура, као… »

Кејт Мидлтон се ошишала у хуманитарне сврхе

Ноизз 28.01.2018
Војвоткиња од Кембриџа донирала је 18 цм косе за прављење перика пацијентима оболелих од рака. Мидлтон је на овај начин дала пример познатим личностима како да поред финасијске подршке облелима пруже и моралну подршку… »

Гледамо временску прогнозу за фебруар и не знамо да ли да се радујемо или да паничимо

Ноизз 28.01.2018
Ако вам још није јасно - ове године зима нас је прескочила. Прогноза за крај јануара звучи као да је писана у мају, а и у фебруар улазимо с температуром од преко 10 степени. Метеоролози најављују блажи и сувљи фебруар, у… »

Срби који су освојили Пулицерову награду

Ноизз 28.01.2018
Доста генија и великих људи корачало је нашом земљом. Писаца, књижевника и новинара који су се заиста бавили новинарством било је колико хоћеш, али само тројица наших сународника је успело да освоји престижну награду… »

Дајте Миши Вацићу чашу воде, опет му није добро

Ноизз 28.01.2018
Свако од нас познаје бар једног Мишу Вацића - накурчени лик који трипује да је много опасан, по правилу не може да склопи просто-проширену реченицу без барем два "брате" и "овај", мрзи геј људе, није му јасно као смо дошли… »