Извор: Нови магазин/Забава архива вести 27.02.2018

Научници из целог света у борби против 1,6 милиона неоткривених вируса

Нови магазин 27.02.2018
Научници верују да код птица и сисара постоји више од 1,6 милиона вируса који још нису откривени. Око једне половине њих може да зарази људе. Предвођени тимом са Калифонијског универзитета Дејвис, научници широм света… »

Космонауте на земљи чека хладан дочек

Нови магазин 27.02.2018
Тројица космонаута који се после шест месеци на Међународној свемирској станици враћају на Земљу имаће веома хладан дочек. Два Американца и Рус ушли су данас у капсулу која ће их вратити на Земљу. Очекује се да сутра… »

Немачка Влада се нада да одлука суда неће бити забрана дизел возила

Нови магазин 27.02.2018
Немачка влада изразила је наду да ће бити избегнута забрана дизел возила у градовима пошто је данас суд донео одлуку која омогућава такве мере ради побољшања квалитета ваздуха. Министарка за животну средину Барбара… »

У Србији до петка ледени дани, у четвртак температура и до минус 20

Нови магазин 27.02.2018
У Србији ће до петка, 2. марта бити ледени дани, када температура не расте изнад нуле, а у четвртак се у већини места очекује најнижа температура од минус 20 до минус 14 степени, упозорио је Републички хидрометеоролошки… »

Можете да једете сладолед и мршавите - само ако не правите ову грешку

Нови магазин 27.02.2018
Сладолед није непријатељ ваше дијете. Али, важно је да изаберете пажљиво састојке и контролишете величину порције омиљеног дезерта. Аманда Мекснер објавила је на свој Инстаграм профил две фотографије које на први поглед… »