Извор: Телеграф архива вести 27.02.2018

Ужасна несрећа код Врања: Воз гурао аутомобил више од 200 метара, две особе погинуле, један леш пронађен у аутомобилу…

Телеграф 27.02.2018
Удес се догодио на обележеном пружном прелазу. У Врањској бањи ноћас око један сат догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су погинуле две особе. Страшна несрећа код Новог Пазара: Троје људи погинуло на месту… »

Престанак падавина очекује се у подне: У целој Србији саобраћај отежан, на улицама Београда 1.600 радника чисти снег који…

Телеграф 27.02.2018
- У овом тренутку чистимо улице првог приоритета чија је укупна дужина 1.800 км јер њима саобраћа јавни превоз - рекао је Горан Весић. Снег пада већ 30 сати при темпераратурама од минус 7 до минус 9, његова висина на… »

Окончана драма код Јагодине: Извучен возач из камиона који је пробио ограду моста и остао да виси изнад Мораве (фото)…

Телеграф 27.02.2018
Промрзли возач је из превентивних разлога превезен у болницу у Ћуприји. На ауто-путу Београд - Ниш код Јагодине одвијала се права драма код села Мијатовац када је камион параћинских регистрација срушио ограду моста, а возач… »

Људи раде напољу и на дебелом минусу: Ове услове морају да испуне послодавци, ако неће да плате дебеле казне

Телеграф 27.02.2018
Обезбеђивање чешћих пауза, помоћних просторија за загревање и топлих заслађених чајева само су неке од обавеза. У Србији влада права зима, температура данима не прелази у плус, а за сутра је прогнозиран најхладнији талас… »

Хрвати кажу да имају осећај да је код њих минус 43 степена, Словенци се пробијају кроз 450 цм снега: Јадран залеђен, Балкан…

Телеграф 27.02.2018
Олујни ветар брзине скоро 100 километара на час, температуру од -22 степена на Завижану претвара у поларних -43. Снег, јаки олујни ветрови и температуре у минусу оковали су земље региона, због чега је саобраћај отежан на… »

Бачена бомба испред локала у Подгорици: Ово место повезују са шефом црногорског Интерпола, да ли је у питању упозорење?

Телеграф 27.02.2018
Подгоричанин је претурајући по контејнерима током протеклог викенда, пронашао 11 бомби о чему је одмах обавестио надлежне. Експлозивна направа активирана је јутрос око четири сати испред локала "Чоколада" у Улици Станка… »

Ћерка Била Козбија преминула у 44. години!

Телеграф 27.02.2018
Енса је преминула у Масачусетсу, саопштио је портпарол Ендру Вајат. Енса Козби, ћерка легендарног комичара Била Козбија, преминула је у 44. години. Како је саопштио портпарол породице, Енса је преминула у Масачусетсу, услед… »

Без преке потребе не крећите на пут! Саобраћај у целој Србији успорен, застоји и задржавања на границама

Телеграф 27.02.2018
На граничним прелазима "Бачка Паланка", "Шид", "Љуба" и "Сот", обустављен саобраћај за теретна моторна возила на улазу и излазу, од стране хрватских граничних органа, а због временских услова у Хрватској. Ауто-мото савез… »

Вучић: Обећавам да ћемо сачувати мир и стабилност. Меркел: Охрабрујемо Србију да настави тим путем! (фото) (видео)

Телеграф 27.02.2018
- Преговори о прикључењу могу да буду успешни ако се реформе даље развијају у домену правне државе и у светлу питања односа са Косовом - рекла је канцеларка Меркел. Председник Србије Александар Вучић дошао је у радну… »

Нови пословни објекат А+ класе на Новом Београду: Ушће добија још једну кулу

Телеграф 27.02.2018
Овим је обележен почетак још једног успешног пројекта компаније МПЦ Пропертиес, чија се вредност проценује на око 65 милиона евра. Градоначелник Београда, Синиша Мали и члан борда директора, Тијана Вујовић свечано су… »