Извор: Телеграф архива вести 27.02.2018

Скијање и Снешко Белић у Улцињу: Забелели се и Херцег Нови и Свети Стефан, снег ће падати и наредних дана (ФОТО)

Телеграф 27.02.2018
Права је реткост да у приморским градовима падне снег који се задржи дуже. Забелео се Херцег Нови, Свети Стефан, Улцињ. Снег који је данас прекрио скоро целу Црну Гору, обрадовао је многе, а на друштвеним мрежама појавили су… »

Не могу више да мислим о пеленама, рибању, ручку... Водитељка "Слагалице" се јавно пожалила, жене је масовно подржале!

Телеграф 27.02.2018
Марија Вељковић мајка је троје деце и нема пуно слободног времена. Једно од омиљених лица " Слагалице", водитељка Марија Вељковић, пожалила се на Инстаграму због претрпаних обавеза у мајчинству. Телеграф сазнаје: Нина… »

Нехумани услови: Српски фудбалери морају да играју меч на температури између -17 и -24 степена!

Телеграф 27.02.2018
Руска зима је, нема сумње, сурова за фудбалере. Српске фудбалере Николу Максимовића и Марка Петковића, као и све остале играче Спартака из Москве, у среду чекају нехумани услови на терену. Тачније, темепаратура која ће бити… »

Побуна "малих" клубова против Звезде и Партизана је почела: Да ли је ово тренутак за највећу промену у српском фудбалу?

Телеграф 27.02.2018
Пола лиге види Звезду и Партизан као ометајуће факторе здраве приче, кочничаре одрживог развоја фудбала, развоја у најширем значењу речи, јер шта би било кад би: Суперлига давала шампиона који нису Звезда и Партизан… »

Ердоган одлучан да законом забрани прељубу

Телеграф 27.02.2018
- Мислим да је сада јако, јако добро време за поновно разматрање проблема прељубе, јер је наше друштво у другачијем положају што се тиче моралних вредности - рекао је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. Турски… »

Девизе, Девизе, Девизе! Дилери су опет на улицама, али им циљ није да вам замене новац. У питању је велика превара "секача"

Телеграф 27.02.2018
За евро су јуче нудили 120 динара уместо 118. Звучи примамљиво, али не наседајте - они нису обични дилери. Чувено зујање "Девизе, визе, взе" праћено чешкањем главе и параноичним окретањем око себе, поново се чује из… »

(Ексклузивни ФОТО) Гранде Ивица! Алфано открио како зову Дачића у Италији и како је добио надимак, а донео му је и посебан…

Телеграф 27.02.2018
Министар спољних послова Републике Италије Анђелино Алфано је искористио прилику да на крају данашње посете Београду, за растанак, министру спољних послова Србије Ивици Дачићу уручи поклон. Шеф дипломатије Италије… »

Колико вреди Јусеин Болт? Цифре које зарађује у рангу су са најбољим фудбалерима!

Телеграф 27.02.2018
Најбољи светски атлетичар зарађује право богатство. Светски рекордер у спринту и освајач осам златних медаља на Олимпијским играма Јусеин Болт, само шест месеци откако се опростио од атлетике, започеће фудбалску каријеру… »

Погледајте како ће на ваш сексуални живот утицати вечерашњи секстил Венере и Плутона

Телеграф 27.02.2018
Како бисте у животу постигли оно што желите морате да удете спремни да се много потрудите. Вечерас ћемо бити под утицајем секстила Венере и Плутона који ће нас натерати да будемо мало дубљи и дивљи у нашим романтичним… »

И но гоод спеакинг енглисх: Заборављени интервју Владимира Петровића Пижона на лошем енглеском стар 35 година (видео)

Телеграф 27.02.2018
Навијачи Арсенала ''ископали'' архивски снимак. Пораз Арсенала од Манчестер Ситија у финалу Лига Купа изазвао је велику полемику међу навијачима Тобџија на форумима и друштвеним мрежама. Анализирало се ''све и свашта''… »