Извор: Вечерње новости архива вести 27.02.2018

Сефај: Бивши лидери ОВК нису више на потерницама Интерпола

Вечерње новости 27.02.2018
Косовски министар унутрашњих послова Фламур Сефај тврди да је добио потврду Интерпола да је ова организација укинула потернице за бившим члановима ОВК, које Србија терети за ратне злочине. Косовски министар унутрашњих… »

Дневни аваз тврди: Безбедост Радончића озбиљно угрожена

Вечерње новости 27.02.2018
Безбедност лидера Савеза за бољу будућност Фахрудина Радончића је наводно озбиљно нарушена, пише сарајевски портал Дневни аваз. Безбедност лидера Савеза за бољу будућност Фахрудина Радончића је наводно озбиљно… »

Смрт на мосту Слободе: Трагови воде до супруга

Вечерње новости 27.02.2018
После неразјашњене погибије Маријане Граховац на мосту у Новом Саду полиција сумња да је муж починио убиство. ПРОТИВ Зорана Граховца (45) из Новог Сада, У Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду води се истрага због сумње да… »

Љајић: Спремни за преговоре о слободној трговини са Ираном

Вечерње новости 27.02.2018
Љајић је током пословног сусрета српских и иранских привредника рекао да је Србија иницирала разговоре о споразуму о слободној трговини. Економска сарадња Србије и Ирана не прати добре политичке односе две земље, изјавио је… »

Избори у Београду Листу која носи Вучићево име подржало 1.158 познатих личности

Вечерње новости 27.02.2018
Међу потписницама Владо Стругар, Миодраг Остојић, Драган Хаџи Ђокић, Светомир Арсић Басара, Денис Шефик, Данило Икодиновић, Давор Штефанек, Јован Колунџија, Константин Костјуков, Цеца Ражњатовић, Аца Лукас… »

Севернокорејски лидери користили лажне пасоше за путовања

Вечерње новости 27.02.2018
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун и његов покојни отац Ким Џонг Ил користили су лажне пасоше када су аплицирали за визу у западним земљама 90-их година прошлог века, тврди данас пет западноевропских обавештајних служби… »

Први човек ФС Енглеске гост ФСС: Кларк стигао у посету Србији

Вечерње новости 27.02.2018
Први пут је у госте нашем фудбалском савезу дошао председник земље колевке фудбала. Разговорима присуствовао и Саво Милошевић. ФСС је данас имао посебну посету. Први човек ФС Енглеске Грег Кларк је дошао у Београд. Посета… »

Амерички генерал: Русија је у Сирији и пироман и ватрогасац

Вечерње новости 27.02.2018
Високи амерички генерал на Блиском истоку критиковао је данас Москву због акција у Сирији, рекавши да је Русија у тој земљи "и пироман и ватрогасац" Високи амерички генерал на Блиском истоку критиковао је данас Москву због… »

Градоначелник Јерусалима обуставио план да опорезује имовину цркве

Вечерње новости 27.02.2018
Градоначелник Јерусалима Нир Барката обуставио је данас план којим је требало да уведе порез на пословне објекте у власништву хришћанске цркве, као што су ресторани и хотели, а која је изазвала бес верских лидера и довело до… »

Пуповац дао ултиматум Пленковићу?

Вечерње новости 27.02.2018
Пуповац објашњава да његова странка жели да Влада Хрватске опстане, али да сматра да штета настала у случају Агрокор мора бити санирана на адекватан начин. Изјаву лидера СДСС и заступника у Сабору Милорада Пуповца којом је… »