Извор: Вечерње новости/Друштво архива вести 27.02.2018

Насиље у породици: Ножем израњавала невенчаног супруга

Вечерње новости 27.02.2018
Полиција је ухапсила тридесетседмогодишњу С. П. из Бечеја због сумња да је у понедељак навече више пута ножем убола невенчаног супруга. Полиција је ухапсила тридесетседмогодишњу С. П.из Бечеја због сумња да је у… »

Полицајајци добијају споменик у Београду

Вечерње новости 27.02.2018
Обележје у знак сећања на страдале припаднике МУП-а подиже се на иницијативу министра Небојше Стефановића. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и градоначелник Београда Синиша Мали потписали су данас Протокол… »

На хитну трансплантацију органа и у Италију

Вечерње новости 27.02.2018
У Београду данас потписан значајан међудржавни споразум у области здравства. На италијанску листу чекања моћи ће да се упише 14 наших пацијената. Министарство здравља Републике Србије и Национални центар за… »

Серијал "новости" Славица Ђукић Дејановић: Није све у новцу

Вечерње новости 27.02.2018
Како да нас буде више (2): Првих пет година треба да посветимо томе да нам људи више не одлазе из земље, да стимулишемо рађање и чувамо здравље. НЕЋЕ нас бити више ако то није потреба нашег колективног бића. Оне… »

Још два случаја заражених од морбила у Златиборском округу

Вечерње новости 27.02.2018
У Златиборском округу регистрована су три случаја морбила, ради се о два здравствена радника и једној пацијенткињи са местом пребивалишта у Пријепољу. УЖИЦЕ - У Златиборском округу регистрована су три случаја морбила, ради… »

Професор штрајкује глађу

Вечерње новости 27.02.2018
Протест проф. др Душана Глишовића са београдског Филолошког факултета. Љут јер се не састаје веће, па не може да буде изабран. У "ИЗЛОГУ" Филолошког факултета Универзитета у Београду од од понедељка штрајкује глађу… »

Председавајући ОЕБС Алфано посетио Мисију у Србији

Вечерње новости 27.02.2018
Председавајући ОЕБС и министар спољних послова Италије Анђелино Алфано посетио је Мисију ОЕБС у Србији. Председавајући ОЕБС и министар спољних послова Италије Анђелино Алфано посетио је Мисију ОЕБС у Србији и истакао да ће… »

Ухапшен полицајац због сумње да је присвојио новац из пронађеног изгубљеног новчаника

Вечерње новости 27.02.2018
Припадник Полицијске управе у Пожаревцу ухапшен је због сумње да је отуђио изгубљени новац. Припадник Полицијске управе у Пожаревцу ухапшен је због сумње да је отуђио изгубљени новац, сазнају “Новости”. Полицајац је… »

Слатко-слане комбинације

Вечерње новости 27.02.2018
Бобичасто воће иде уз црвено месо, јагоде уз плодове мора, пилетина се слаже са бананама, кајсијама, наром и цитрусима, док је пачетина "душу" дала за боровнице, вишње, крушке, манго. НА први поглед неспојиво, али воће је… »

Компаније Бест Сеед Продуцер и Сцом помажу опремење сале гимназије у Бачкој Тополи

Вечерње новости 27.02.2018
Компаније “Бест Сеед Продуцер” и “Сцом” које се налазе у пословном систему Владимира Врбашког, донирале су средства за набавку опреме и дидактичких средстава за Гимназију и Економску школу ”Доситеј Обрадовић”… »