Извор: Вечерње новости/Економија архива вести 27.02.2018

Забрана дизел мотора У Немачкој? Кршеви пред нашим вратима

Вечерње новости 27.02.2018
Немачки суд у Лајпцигу ускоро би могао да донесе одлуку о забрани дизел-мотора у градовима њихове државе. САВЕЗНИ немачки суд у Лајпцигу одложио је недавно доношење пресуде у вези са захтевом неколико великих градова за… »

Костић купио још 7,8 посто акција аеродрома Порторож

Вечерње новости 26.02.2018
Словеначки холдинг Истрабенз продао је компанији Хотел Палас Порторож, који је у власништву српског бизнисмена Миодрага Костића, још 7,8 посто својих акција у Аеродрому Порторож. Словеначки холдинг Истрабенз продао је… »

Триван: Нова топионица у Бору је подвиг у домену екологије

Вечерње новости 27.02.2018
Нова топионица у Бору је подвиг у домену екологије, изјавио је данас у Бору министар заштите животне средине Горан Триван и додао да тамошњем Рударско топионичарском басену (РТБ) на томе одаје признање. Нова топионица у Бору… »

Римац: Једна велика немачка ауто-компанија долази у Србију

Вечерње новости 27.02.2018
Хрватски иноватор и оснивач компаније за производњу електричних возила "Римац Аутомобили", Мате Римац, објавио је данас да једна велика немачка аутомобилска компанија долази у Србију како би производила компоненте за… »

Љајић: Спремни за преговоре о слободној трговини са Ираном

Вечерње новости 27.02.2018
Љајић је током пословног сусрета српских и иранских привредника рекао да је Србија иницирала разговоре о споразуму о слободној трговини. Економска сарадња Србије и Ирана не прати добре политичке односе две земље, изјавио је… »

Поповић: Српска памет креира иновациона решења за цео свет

Вечерње новости 27.02.2018
Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић и шведски амбасадор у Србији Јан Лундвин посетили су шведску компанију Верисек, чији се главни истраживачки и развојни центар Верисек Лабс налази у Београду. Министар… »

Дунав осигурању награда "Мој избор" за омиљени бренд

Вечерње новости 27.02.2018
Компанија "Дунав осигурање" добитник је награде "Мој избор" за омиљени бренд у области осигурања, коју додељује Удружење "Моја Србија" искључиво на основу гласова потрошача. Компанија "Дунав осигурање" добитник је… »

Пословним корисницима потребна неограничена комуникација

Вечерње новости 27.02.2018
Раст приватног сектора условљен је различитим елементима, а међу изазовима који су стављени пред мала и средња предузећа налази се и комуникација. Раст приватног сектора условљен је различитим елементима, а међу изазовима… »