Извор: Нови магазин/Забава архива вести 04.03.2018

Скулптура Вајнстајна на холивудском булевару уочи доделе Оскара

Нови магазин 04.03.2018
Амерички улични уметник Плестик Џизес (Пластиц Јесус) који је пре три дана на холивудском булевару поставио скулптуру Харвија Вајнстајна, изјавио је да је помало разочаран реакцијом пролазника, пренели су данас локални медији… »

Фест на бис у понедељак након званичног дела 46. ФЕСТ-а

Нови магазин 04.03.2018
Након што вечерас филмом пољске редитељке Малгоржате Шумовске "Лице" буде завршен озванични део 46. Међународног филмског фестивала ФЕСТ публика ће у понедељак добити прилику да у програму постФЕСТум - Фест на бис… »

У Лос Анђелесу касно вечерас свечана додела Оскара

Нови магазин 04.03.2018
У позоришту Долби у Лос Анђелесу касно вечерас по локалном времену биће додељени престижни Оскари, награде америчке Академије филмских уметности и наука, док је фаворит по броју номинација филм "Тхе Схапе оф Ватер" (Облик… »

Елтон Џон напустио бину због непристојног обожаваоца

Нови магазин 04.03.2018
Британски музичар Елтон Џон био је приморан да напусти бину током концерта у Лас Вегасу због непристојног понашања једног обожаваоца који је ометао представу, саопштили су менаџери уметника. Елтон Џон је рекао да се… »

Хорору Гет Оут награда Спирит за најбољи филм

Нови магазин 04.03.2018
Хорор "Гет Оут" проглашен је за најбољи филм на додели независних филмских награда Спирит у Калифорнији. Редитељу тог остварења Џордану Пилу припала је и награда за најбољу режију. Глумица Френсис Мекдорманд награђена је… »