Извор: БизЛифе архива вести 16.03.2018

Стручњаци су утврдили: РТС није смањивао тон Весићу (сам је крив)

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Сцреенсхот Радио-телевизија Србије саопштила је да су стручњаци утврдили да представнику СНС-а Горану Весићу није спуштан реглер и смањиван тон за време гостовања у емисији “Упитник” 1. марта. Весић је најавио и… »

Зашто Ђуле Ван Гог не чита новине?

БизЛифе 16.03.2018
Фото: ИоуТубе сцреенсхот Звонимр Ђукић Ђуле, “Први човек” бенда Ван Гог, у јутарњем програму Прве српске телевизије, објаснио је због чега не чита новине и апеловао на медије да публици понуде више позитивних вести… »

Банке не одустају

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Промо Банке имају законско право да наплаћују трошкове обраде кредита и да тај трошак прикажу у уговору који потписују с корисником кредита, казао је данас генерални секретар Удружења банака Србије Верољуб Дугалић… »

Српска асоцијација менаџера има нове програме

БизЛифе 16.03.2018
Фото: САМ/Промо Пилот пројекти у 2018.години биће Мастерминд САМ и Бусинесс Хуб иницијатива. Мастерминд САМ Комбинацију брејнсторминга, едукације, једнаке одговорности и подршке у групном окружењу како би се менаџерима… »

Насловне стране недеље: Сви попови људи

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Пиксабаи Протекле недеље у центру пажње медија били су попови и то не у нарочито лепом, већ у скандалозном светлу. Таблоиди су дошли до пуног изражаја у свом стилу. Дневни лист у служби одбране попа. Полиција… »

10 најсексепилнијих спотова свих времена (видео)

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Иоутубе/Принтсцреен Музички спотови еволуирају. Крајем осамдесетих “Вицкед Гаме” био је врхунац сензуалности, а од 90-их смо се нагледали секси видео снимака. Магазин Есqуире пописао је 10 најсекси музичких спотова… »

Порасла вредност грађевинских радова у Србији

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Пиксабаи Вредност укупно изведених грађевинских радова у Србији је 2017. године била 5,5 одсто већа него 2016. године, саопштило је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. То је близу два пута више од… »

Топ послови за ову недељу

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Пиксабаи Портал Послови.рс – онлине берза послова, издваја за наше читаоце Топ 5 најновијих огласа. Ево шта је ове недеље актуелно: Софтверска компанија Гецко Солутионс тражи особу на позицији „Сениор Јава Софтваре… »

Храна је у моди

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Пиксабаи Заборавите на дијете! У моди је хедонизам у правом смислу те речи – било да су у питању изласци, путовања или дружење са пријатељима једно је заједничко свему томе – храна! Питате се како поред свих тих… »

Трикови за предузетнике: 3 једноставна корака да преполовите радно време

БизЛифе 16.03.2018
Фото: Пиксабаи Водити бизнис је јако тешко и захтевно, нарочито када сте на почетку и покрећете нешто без огромних ресурса великих корпорација. Као оснивач мораћете да покријете све сфере пословања и обавеза, почевши од… »