Извор: Дневник архива вести 16.03.2018

Финални турнир Купа Србије овог викенда у Новом Саду

Дневник 16.03.2018
Самом организацијом финалног турнира Купа Србије, рукометаши Војводина јасно су ставили свима до знања да желе нови трофеј, а у конкуренцији Мокре Горе, Железничара и Металопластике – може се рећи да имају свако право да… »

Реновирана здравствена амбуланта у Јанковом Мосту

Дневник 16.03.2018
ЈАНКОВ МОСТ: После готово три деценије, Јанков Мост је добио реновирану здравствену амбуланту. - У уређивање амбуланте уложено је нешто више од два милиона динара. Највише је уложио Републички фонд за здравствено… »

Расту стране инвестиције у хемијску индустрију

Дневник 16.03.2018
НОВИ САД: Директне стране инвестиције у хемијску индустрију Србије прошле године биле су на завидном нивоу, што се најбоље види из податка да је она лане остварила раст од 16,5 одсто. Уз то, 13,1 одсто повећана је производња… »

Припадници Војске Србије се представили основцима чоканске општине

Дневник 16.03.2018
ЧОКА: Ученици основних школа чоканске општине имали су јединствену прилику да се упознају са радом и опремом Војске Србије, при чему су им припадници Прве бригаде Копнене војске демонстрирали како и шта раде у обављању… »

Књига Александра Милосављевића на Позоријанским сусретима

Дневник 16.03.2018
НОВИ САД: У Стеријином позорју вечерас у 18 сати биће представљена књига “Позоришни Дирер и други записи” Александра Милосављевића. Књига је објављена у едицији “Драматуршки списи” Стеријиног позорја, а промоција… »

Партизан се рутински пласирао у полуфинале Купа

Дневник 16.03.2018
Фудбалери Партизана сигурном игром пласирали су се у полуфинале Купа, пруживши још једну добру партију у последње време. Црно-бели су са пола гаса савладали Јавор, оног тренутка када су кренули у озбиљне нападе све је било… »

Илија Столица: Промашаји одвели у пораз

Дневник 16.03.2018
Колеге новинари који су током читавих каријера у фудбалу, умеју да кажу како је ово ђаволска игра. Да таква дефиниција “најпопуларније споредне ствари на свету” има и те какав основ, на својој кожи су осетили фудбалери… »

ТВОЈА РЕЧ Ивана Пејак (20): Фотографијом се бавим најспонтаније

Дневник 16.03.2018
НОВИ САД: Визуелни уметници чине да видимо свет око нас другачијим очима, а често нисмо ни свесни шта је све потребно да ураде како би постигли такав циљ. Новосађанка Ивана Пејак (20) позната је управо по бављењу… »

Гран - при „Јежићу Жожоу” Позоришта младих

Дневник 16.03.2018
ЗРЕЊАНИН: Представа “Јежић Жожо” новосадског Позоришта младих освојила је Гран - при на управо завршеним 48. Сусретима професионалних позоришта лутака Србије, који су одржани од 11. до 14. марта у Народном позоришту… »

Фудбалери Црвене звезде у великој кризи

Дневник 16.03.2018
Фудбалери Црвене звезде су очигледно у великој кризи у недељу су одиграли само нерешено са Напретком на Маракани (1:1), а у среду после бледе партије испали су после извођења пенала и у купу у Шапцу. Тако десету сезону за… »