Извор: Мој Нови Сад/Војводина архива вести 16.03.2018

НЕЗВАНИЧНО: Два члана надзорног одбора ГСП ускоро подносе оставке

Мој Нови Сад 16.03.2018
Како јављају поједини градски медији, два од укупно три члана надзорног одбора ЈГСП "Нови Сад", подносе оставке на те позиције. Како од извора блиског овом градском предузећу незванично сазнаје портал "НС уживо", оставке су… »

У току припреме за 25. Новосадски полумаратон

Мој Нови Сад 16.03.2018
Новосадски полумаратон, 25. по реду, одржаће се у недељу, 25. марта, а старт трке заказан је на Тргу слободе у 11 часова, прецизирано је на данашњем састанку Организационог одбора 25. Новосадског полумаратона, градских… »

Дом Здравља данас организује мерење очног притиска за све заинтересоване

Мој Нови Сад 16.03.2018
У оквиру Недеље борбе против глаукома Дом здравља "Нови Сад" данас организује мерење очног притиска, будући да је повишен очни притисак најважнији фактор ризика за настанак глаукома. Сви заинтересовани грађани могу да… »

Четврти Новосадски ноћни базар вечерас на Рибљој пијаци

Мој Нови Сад 16.03.2018
Након три успешна базара, данас, 16. марта 2018. године од 18 до 24х, организује се четврти Новосадски ноћни базар на Рибљој пијаци. У жељи да се подели знање и шири позитивна енергија, окупљају се и овог пута мали… »

Без воде фирма "Делфи" и део Ложионичке улице

Мој Нови Сад 16.03.2018
Из ЈКП "Водовод и канализација" обавештавају да ће због радова на санацији хаварије без воде ће до 15 сати бити фирма "Делфи", док ће до 12 сати без воде бити део Ложионичке улице (од Улице Ива Ћипика до Булевара Слободана… »

ТОПЛАНА: Од уторка почиње очитавање водомера и бројила за март

Мој Нови Сад 16.03.2018
Из ЈКП "Новосадска топлана" најављују да од уторка, 20. марта, њихови радници почињу са очитавањем стања утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за текући месец. Тим поводом… »

Епидемија малих богиња у марту досегла врхунац

Мој Нови Сад 16.03.2018
Епидемиолог Зоран Радовановић изјавио да је последњих месеци повећан број вакцинисаних, додајући да треба очекивати да епидемија малих богиња полако јењава. Радовановић је казао да је у марту епидемија малих богиња… »

БЕСКУЋНИК

Мој Нови Сад 16.03.2018
Пише: НЕБОЈША РЕЉИН Зима. Можда неки фебруар. “Није важно”. У великом граду као што је Нови Сад, зиме су сурове, поготово за нас који немамо где да одемо, а да нас одатле не истерају. Мислим да је било минус десет… »

Едукацијом деце до еколошки освешћене свакодневице

Мој Нови Сад 16.03.2018
Компанија „Еркер инжењеринг“ је у циљу едукације најмлађих Новосађана и подизања свести грађана о очувању животне средине, донирала мини еко пунктове за сепарацију отпада приватним основним школама „Мирослав… »

"УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Скоро 4,5 милиона коверти пред треће извлачење

Мој Нови Сад 16.03.2018
Близу 4,5 милиона пошиљки са слиповима и фискалним рачунима наћи се у трећем извлачењу у игри "Узми рачун и победи", наводе организатори наградне игре. Радници "Поште Србије" данас су у присуству припадника полиције… »