Региони архива вести 16.03.2018

Зукорлић – Нема процвата науке без озбиљног приступа високом образовању

Санџак пресс 16.03.2018
Предсједник Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво др. Муамер Зукорлић и др. Бранислав Симоновић научни савјетник Института за општу и физичку хемију били су гости радија Београд 2 на тему… »

Спречено кријумчарење цигарета у аутобусима код Прешева и на Хоргошу

Југ пресс 16.03.2018
ПРЕШЕВО-ХОРГОШ Цариници су 14. марта 2018. године, у сарадњи са полицијом, приликом контроле аутобуса, на граничним прелазима Прешево и Хоргош, спречили покушај кријумчарења скоро 1800 паклица цигарета „марлборо“ и… »

Цвета криминал: У Албанији ухапшено 12 функционера због корупције

Србија данас 16.03.2018
Због незаконите продаје земљишта поред мора. Албанско тужилаштво саопштило је данас да је 12 функционера, међу којима је и један градоначелник, ухапшени због незаконите продаје земљишта поред мора. У саопштењу… »

Да ли следи ново ,,тумбање

Глас Западне Србије 16.03.2018
Нова Варош - Девет одборника Скупштине општине Нова Варош поднело је захтев за сазивање седнице где ће се на дневном реду наћи једна тачка и то за разрешење председника скупштине општине Николе Јелића. Подносиоци… »

Наиссус непрекидно испумпава воду у поплављеним подручјима

Нишке вести 16.03.2018
Оперативни тим Штаба за ванредне ситуације Града Ниша је због великих падавина у сталној акцији одбране од поплаве и заштите имовине и објеката на одређеним локацијама. Тим је састављен од стручњака из јавно-комуналних… »

Мали Павле вриштао од болова, мајка укључила усисивач да нико не би чуо како детету ломе кости

Србија данас 16.03.2018
Стравичан злочин. Нермину Шишићу и Јелени Јововић, осумњиченима за убиство петнаестомесечног дечака П. Ј. продужен је притвор за још месец дана и то по три основа: због опасности од бекства, утицаја на сведоке и… »

Уредник "Искре" део међународне посматрачке мисије која ће пратити изборе за председника Русије

Глас Западне Србије 16.03.2018
Новинар Зоран Шапоњић, уредник електронских новина "Искра", које је у Андрићграду пре три и по године основао г. Емир Кустурица, биће део међународне посматрачке мисије која ће од данас до недеље увече пратитиизборе за… »

Удес код Мојковца, страдао младић из Чачка

Глас Западне Србије 16.03.2018
Једна особа погинула је, а две су повређене у саобраћајној несрећи која се данас поподне догодила на магистралном путу Мојковац-Бијело Поље, у месту Лепенац, саопштено је из црногорске Управе полиције. Саобраћајна несрећа… »

Приказан филм „Јего благородије барон Врангел“

РТ Крагујевац 16.03.2018
У Галерији Народне библиотеке Вук Караџић приказан је документарни филм „Јего благородије барон Врангел“. Редитељ филма о генералу Врангелу је Бошко Милосављевић док су се у улогама наратора нашли Небојша Глоговац и… »

Трибина „Корацима до успеха“

РТ Крагујевац 16.03.2018
Женска одборничка мрежа града Крагујевца организовала је трибину о женском предузетништву под називом „Корацима до успеха“. Циљ овог скупа је оснаживање жена да крену путем предузетништва и започну сопствени бизнис… »