Војводина архива вести 16.03.2018

Летње рачунање времена 25. марта

Студио Б 16.03.2018
Летње рачунање времена почиње 25. марта, када часовнике треба померити за један сат унапред. Министарство привреде је саопштило да, на основу Закона о рачунању времена, летње рачунање времена у 2018.години почиње 25… »

Снежана је имала мале богиње, описала је ужасне и неиздрживе болове, а сада има поруку за све "мозгове" који су против…

Телеграф 16.03.2018
- Апсолутно је недозвољено да неко умре од болести за коју постоји вакцина - написала је Снежана на свом Фејсбук профилу. У Србији је скоро 4.000 оболелих од малих богиња, на стотине пацијената били су у болници због тешких… »

Од уторка почиње очитавање водомера за март

Дневник 16.03.2018
Радници ЈКП „Новосадска топлана“ очитаваће стање на мерилима топлоте и водомерима за топлу потрошну воду за март, и то од уторка, 20. марта. Из Топлане апелују на потрошаче, посебно станаре у индивидуалним стамбеним… »

У Станишићу и Риђици убијено десетине свиња због бруцелозе, одгајивачи негодују

РТВ 16.03.2018
СОМБОР - У селима Станишић и Риђица крај Сомбора због бруцелозе убијено је неколико десетина свиња. Међутим, одгајивачи свиња имају низ примедби на рад ветеринара и инспекције на терену и то је разлог што траже независну… »

Оде Броз, али остаде Плави воз - за носталгичну вожњу до Сремских Карловаца, а и шире

РТВ 16.03.2018
БЕОГРАД, СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ - Председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да је Плави воз одлична идеја за промоцију туризма у нашој земљи. "Ово је сјајна идеја Колор прес групе и људи који се из магазина "Хелло… »

Звезда боља од Воше у другом мечу полуфинала (ВИДЕО)

РТВ 16.03.2018
НОВИ САД - Хладан туш чекао је првотимце Војводине НС семе у другој утакмици полуфинала плеј-офа, али после бледе партије више од 1:3 против Звезде нису могли ни да изборе. У малој сали Спенса све је било како се само пожелети… »

Превентивни прегледи основа здравог живота

РТВ 16.03.2018
НОВИ САД - Девети симпозијум онколога из Србије и Француске одржава се данас и сутра у Новом Саду. На овогодишњем скупу онколога говориће се о најсавременијим дијагностичко- терапијским трендовима лечења малигних болести, а… »

Новосадски универзитет угостио стране студенте

РТВ 16.03.2018
НОВИ САД - У ректорату новосадског Универзитета данас су се могли чути италијански, пољски, мађарски и други страни језици. Приређен је свечани пријем за стране студенте који ће преко програма размене Ерасмус плус похађати… »

Одржана промоција књиге "Логопедове песмице за проговарање"

Суботица.цом 16.03.2018
У читаоници Градске библиотеке Суботица, вечерас је одржана промоција књиге "Логопедове песмице за проговарање" ауторки Драгане Џенопољац и Данијеле Родић, у издању Логопрактике Суботица. Удружење Логопрактика Суботица… »

Временска прогноза за викенд

Суботица.цом 16.03.2018
Током сутрашњег дана, температура ће се кретати у распону од -4 до 8 степени, а дуваће јак, претежно североисточни ветар, брзином до 9 метара у секунди. Дан ће обележити облачно време и киша, док се у вечерњим… »