Извор: Санџак пресс архива вести 17.03.2018

Вучић: За треће и четврто дијете 10 година 30.000 мјесечно од државе

Санџак пресс 17.03.2018
Мајка која роди треће и четврто дијете имаће 30.000 динара мјесечно од државе у периоду од 10 година, рекао је предсједник Србије Александар Вучић, истичући да је то само једна од низа мјера донијетих у циљу поправљања… »

Калач (СПП) – Прекогранична регија Санџак би донијела добро Црној Гори (Видео)

Санџак пресс 17.03.2018
Гости Петра Комненића у емисији “Начисто” били су: Василије Миличковић, Марко Милачић, Хазбија Калач и Ђорђије Блажић. Хазбија Калач том приликом истакао да не разматра повлачење кандидатуре, те да је његова… »

Љајић тражи укидање мањинског цензуса да би спријечио бошњачке странке да учествују у државној Скупштини

Санџак пресс 17.03.2018
Гостујући у јутарњем програму Н1 „Нови дан“ министар Расим Љајић говорио је наводној „злоупотреби мањинског цензус“ који омогућава мањинским странкама одређене погодности на свим изборима. Љајић сматра да… »

Нови Пазар повео против Спартака у полуфиналу плеј-офа

Санџак пресс 17.03.2018
Одбојкаши Новог Пазара побиједили су екипу суботичког Спартака са 3:0 у сетовима (25:23, 25:23, 25:22), у првом сусрету полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге, која се игра на три добијене утакмице. Нови Пазар је до побједе… »

Муфтија Зукорлић апелује: Спасити Санџаклије из курдског логора за ИСИЛ

Санџак пресс 17.03.2018
Према информацијама лидера СПП муфтије др. Муамера Зукорлића, у логору на тромеђи Сирије, Ирака и Турске се налази 11 држављана Србије, углавном жена и дјеце. Он апелује на надлежне државне органе да предузму све што је у… »

Видео: Дјеца показују посљедице разарања Источне Гхоуте

Санџак пресс 17.03.2018
У зрачним нападима на Источну Гхоуту, побуњеничку енклаву источно од Дамаска, погинуло је најмање 30 цивила. Ноор и Алаа, двије дјевојчице из Источне Гхоуте у Сирији, које биљеже актуелне нападе сиријских снага на ту… »

Полиција пронашла ”Ладу Ниву” пљеваљских таблица пуну дроге

Санџак пресс 17.03.2018
Службеници Одјсека за борбу проив дроге пронашли су прекјуче напуштено возило у којем је било око 90 килограма опојне дроге марихуна типа сканк. Како су навели у саопштењу, раде све како би идентификовали особу која је… »

Општина Сјеница мијења грб – СПП апелује да на новом грбу не буде ликова

Санџак пресс 17.03.2018
У Великој Сали Скупштине општине Сјеница одржана прва редовна сјеница у 2018. години . Скупштина је отпочела минутом шутње и учењем Фатихе за двије младе жртве које су изгубиле живот у претходном периоду. Једна од… »

Продаје се имовина Фабрике седишта у Прибоју – Тражи се купац за земљиште, објекте, опрему…

Санџак пресс 17.03.2018
Стечајни управник акционарског друштва Фабрика седишта Прибој огласио је продају имовине овог предузећа јавним надметањем. Предмет продаје представља имовина груписана у две имовинске целине. Прву имовинску целину чине… »

СДП у Пријепољу тражио расправу о Центру за социјални рад, па побјегао од ње

Санџак пресс 17.03.2018
Претходних мјесец дана јавност је била свједок перманентног медијског напада на директорицу Центра за социјални рад у Пријепољу Сабиру Хаџиабдић од стране СДП-а. Иако важи за најуспјешнијег руководиоца једне општинске… »