Huawei P20 od 4. aprila u ponudi Telenora

Beta 28.03.2018

Nakon premijernog predstavljanja u Parizu, Telenor korisnici će moći da rezervišu jedan od trenutno najnaprednijih uređaja na tržištu – Huawei P20, saopštila je kompanija Telenor.

Svi zainteresovani mogu da izvrše rezervaciju uređaja putem www.telenor.rs do 4. aprila, a prve isporuke se očekuju u periodu od 5. do 12. aprila 2018. godine. Drugi telefon Huawei P20 serije – Huawei P20 Pro, biće dostupan korisnicima u direktnoj prodaji, od sredine aprila 2018. godine.

Sa ekranom dijagonale 5,8 inča i zaobljenim ivicama zahvaljujući kojem udobno leži u ruci i do sada neviđenim karakteristikama veštačke inteligencije, Huawei P20 pruža neverovatno korisničko iskustvo korišćenja mobilnog telefona. Uz Kirin 970 procesor telefon sam automatski bira odgovarajući režim rada i podešavanja kamere, zahvaljujući čemu je pravljenje profesionalnih fotografija izuzetno jednostavno.

Telenor korisnici koji rezervišu uređaj putem Telenor internet prodavnice do 4. aprila na poklon dobijaju 10GB dodatnog interneta mesečno u narednih šest meseci, istovremeno prvih 50 očekuju i HUAWEI EnVision Panoramic 360 VR kamera. Ovaj specijalni poklon dodatak važi samo za fizička lica.

Internet dodatak od 10 GB se automatski aktivira 12. aprila (nakon ostvarene kupovine Huawei P20) i obnavlja se u narednih 6 meseci. Nepotrošeni saobraćaj iz promotivnog dodatka se ne prenosi u naredni mesec.

Više informacija o uređaju, procesu rezervacije, kao i uslovima za ostvarivanje prava na poklon pakete, dostupni su na sajtu Telenora.

(Beta, 03.28.2018)

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »