Извор: БК ТВ/Хроника архива вести 06.06.2018

Хорор у Крушевцу: Изрешетан мушкарац усред бела дана! (видео)

БК ТВ 06.06.2018
Увиђај је у току, а полиција интензивно трага за починиоцима. Нешто после десет часова испред старог хотела "Голф" у крушевачком насељу Прњавор, догодило се убиство. Нови инцидент на Космету: Албанци вређали српску децу… »

Узнемирујућа сцена у Београду! Деца снимају, тинејџерка се иживљава над другарицом! (ВИДЕО)

БК ТВ 06.06.2018
Једна тинејџерка из Београда сурово се иживљавала на другој девојчици, када јој је ударила неколико шамара, чупала је за косу и хистерично јој претила. Ову узнемирујућу сцену вршњачког насиља снимала су деца која су… »

Забрана приласка: Отац који који је пуцао због злостављаног детета брани се са слободе

БК ТВ 06.06.2018
Фудбалском менаџеру из Београда З. Г. (49) који је у недељу пуцао у ноге брачном пару К. Ј. (40) и С. Ј. (43), није одређен притвор након што је Виши суд у Београду одбио је данас овај предлог тужилаштва. З. Г. је на пар… »

Петнаестогодишњакиња која је крвнички шамарала другарицу покушала да се убије! (видео)

БК ТВ 06.06.2018
Петнаестогодишњакиња, која је уснимљена како се иживљава, шамара и прети другој девојчици, покушала је јуче у Жаркову да изврши самоубиство тако што је попила лекове, исекла вене и желела да скочи са ивице терасе… »

Ужасан злочин у Србији: Убио супругу да не би била с другим мушкарцем кад њега не буде?

БК ТВ 06.06.2018
Петар Јованов (69) из Загајице код Вршца смештен је у болницу јер је покушао да се убије након што је убио супругу Босиљку (63). Злочин се догодио у њиховој породичној кући када је хицем из пушке убио Босиљку (63) а… »

У току је прави криминални рат на улицама Београда! "Врло брзо ће се догодити ново убиство, бара за крокодиле постала мала!"

БК ТВ 06.06.2018
Низ убистава у протеклих месец дана на београдском асфалту. У 12 ватрених обрачуна 7 људи је убијено, а 6 рањено. Да ли је бара постала премала за крокодиле? "Цела регионална бара је премала за ту врсту посла. У тој бари и у… »

Дали му рок од сат времена да донесе паре! Маринко претучен због 11.000 евра, уследила велика полицијска акција - тројица…

БК ТВ 06.06.2018
У полицијској акцији на територији Ужица, ухапшена су три мушкарца због сумње да су око 13 сати у башти једног крагујевачког кафица брутално претукли Маринка М. (36) и дали му рок од сат времена да им донесе 11.000 евра. У… »

Хашки званичници саопштили до када би требало да се окончају суђења Караџићу и Младићу

БК ТВ 06.06.2018
Жалбени поступак у предмету Радована Караџић требало би да буде окончан до краја године, а када је у питању предмет Ратка Младића до краја 2020, најавили су данас главни тужилац Међународног резидуалног механизма за… »

Ноћ У Београду: У три саобраћајне незгоде, четири особе повређене

БК ТВ 06.06.2018
У Београду су се ноћас догодиле три саобраћајне незгоде у којима су повређене четири особе, казао је јутрос портпарол Хитне помоћи Мирко Лутовац. Према његовим речима, прва незгода се догодила у 19.24 на Вождовцу у улици… »