Извор: Пресс/Забава архива вести 06.06.2018

Потпуно сломљена Кија сазнала оно што је Слоба годинама крио од ње, па бризнула у плач

Пресс 06.06.2018
Ситуацију у љубавном троуглу Кија-Слоба-Луна из дана у дан се мења. Претходне три недеље Радановић није био у вези ни са девојком Луном, нити се помирио са супругом Кијом, али се синоћ поново зближио са Ђоганијевом, након… »

Теодора после 10 месеци узела мобилни телефон у руке, о њеној реакцији ће се данима причати! (видео)

Пресс 06.06.2018
Теодора Џехверовић доживела је пријатно изненађење у "Амиџију" Теодора Џехверовић гостовала је вечерас у емисији " Амиџи шоу" заједно са Аном Кораћ и Миланом Милошевићем, када јој је Огњен поклонио оно што је… »

Карлеуша на груди ставила пенисе, на друштвеним мрежама је напали, а онда је уследила њена жестока порука! (фото)

Пресс 06.06.2018
Позната као неко ко не ћути, Јелена ни овај пут није одола да не узврати "нападачима" Када се запитате која особа са домаће јавне сцене руши све табуе и заводи трендове, волели је или не сигурни смо да вам Јелена Карлеуша… »

Чекала је да Слоба оде, па се одмах осамила са овим задругаром: Луна никад није одустала од њега! (видео)

Пресс 06.06.2018
Након што су кренули у куповину Слободан Радановић, Анђело Ранковић и Ана Кораћ, Луна Ђогани се поново приближила Марку Миљковићу. Мајка ми у позиву каже: "Склони се од ње" и ја и даље са њом", изјавила је Луна. ФОТО… »

Он је за мене и ћерку престао да постоји... Гоца Тржан коначно искрено проговорила о Ивану Маринковићу

Пресс 06.06.2018
- Он мене малтретира седам година од када сам се развела друже. Дај, бре, сјаши! - рекла је Гоца. Певачица Гоца Тржан гостовала је на новој македонској телевизији 1ТВ.МК у емисији "Вече са Тијаном" коју води певачица Тијана… »

(Видео) Од овог може да се умре: Сораја и Ана Кораћ у акцији!

Пресс 06.06.2018
Старлете Ана Кораћ, која тренутно борави у "Задрузи" и Сораја Вучелић која више неће моћи да посећује Србију због забране коју је добила, прошлог лета заједно су уживале не црногорском приморју, а снимак њиховог… »

Поповићева супруга мења лични опис!

Пресс 06.06.2018
Сузана Јовановић, супруга Саше Поповића директора "Гранд продукције" за 50. рођендан од свог драгог добиће неуобичајен поклон. Наиме, Саша ће супрузи поклонити нову задњицу, груди, а средиће и стомак, па чак и ноге… »

На синановој сахрани правили селфије!

Пресс 06.06.2018
Легендарни фолк певач Синан Сакић сахрањен је јуче на лозничком муслиманском гробљу, а на вечни починак га је испратио велики број људи! Међутим, тужан призор на кратко је прекинуо шок због појединих који су током… »

Огласила се Наташа Беквалац први пут од сукоба с луком!

Пресс 06.06.2018
Певачица Наташа Беквалац коначно је проговорила први пут од 14 априула када је супруга Луку Лазукића пријавила за физичко насиље. Наташа која је открила и да почиње да ради, те да ће имати наступ у суботу 16. јуна на… »

Дарко Лазић обгрлио осуђену правницу!

Пресс 06.06.2018
Фолк певач Дарко Лазић врло радо је прихватио позив да гостује у једној дискотеци у херцеговачком месту Љубушко, а тамо је до ситних јутарњих сати лумповао са Жељком Букмир, контроверзном приправницом која ради у суду, а… »