Извор: Спортски журнал архива вести 14.06.2018

Тодоров за Џудо инсајд: Циљ медаља у Бакуу

Спортски журнал 14.06.2018
Уколико желите да сазнате било какву информацију о џудоу, било да сте само навијач или љубитељ овог олимпијског борилачког спорта или такмичар који би да скенира будућег противника, права адреса је свакако… »

Интервју, Ивица Тончев: Раднички је најбољи у Србији!

Спортски журнал 14.06.2018
Мераклије су ми у тренутку пласмана у Европу, дале сангу и мотивисале за нове подухвате – истиче Ивица Тончев. У јеку мондијалске грознице, у сенци вечитих ривала, али обасјани европским сунцем, фудбалери Радничког снивају… »

Саша Стаменковић се враћа у Азербејџан

Спортски журнал 14.06.2018
Стаменковић је у последњих неколико сезона бранио у Казахстану, а у Азербејџану је оставио одличан утисак чувајући мрежу Нефчија. Саша Стаменковић је пред повратком у Азербејџан. Некадашњи голман Црвене звезде и… »

Алекса Аврамовић: Покушаћу да изборим место међу дванаест најбољих у репрезентацији, али биће врло, врло тешко

Спортски журнал 14.06.2018
Одличне партије које је пружао Алекси су донеле ласкаво признање и избор за најбољег спортисту Варезеа. Морамо признати да је сусрет са играчем Варезеа и репрезентативцем Србије Алексом Аврамовићем био случајан, али и да се… »

Голман Кировски и дефинитивно напустио Чукарички

Спортски журнал 14.06.2018
Александар Кировски растао се званично са Чукаричким, после једногодишње сарадње. Још није познато где ће дојучерашњи први голман Брђана Александар Кировски наставити каријеру, али интересовање већ је показало… »

Журнал у Москви, Бразилски навијачи: Ко су Матић и Коларов?

Спортски журнал 14.06.2018
Бразилаца је у Москви у мањем броју од Костариканаца, али и у нешто формалнијем су расположењу. Специјално за Журнал: Бојан Маринковић Орлови такмичење на Мондијалу почињу у недељу утакмицом са Костариком у Самари. Иако… »

Капитен остаје у Звезди: Милијаш за пету титулу!

Спортски журнал 14.06.2018
Ту сам да помогнем екипи колико је потребно – каже искусни везиста. Капитенска трака Црвене звезде не мења власника и остаје на руци легенде новијег времена клуба – Ненад Милијаш ће играти још једну сезону! Искусни… »

Путопис, Журнал у Калињинграду: Калдрма, ценкање са таксистом, камере уместо полиције и наравно „брат Путин”!

Спортски журнал 14.06.2018
Светлогорск – варошица на обали Балтика. Само два дана пре него што су га Срби „окупирали“ био је обасјан сунцем. Кажу сведоци историје, новинари – пристигли дан пре Орлова да је у недељу у Светлогорску било 28… »

Ово смо дуго чекали, почиње Мондијал у Русији: Домаћин на отварању против Саудијаца (четвртак, 17 часова)

Спортски журнал 14.06.2018
Русија, као домаћин светског првенства, није играла такмичарске утакмице у претходне две године. То се одразило на форму. Зборнаја је без победе у овој години. На последњих шест утакмица је претрпела четири пораза и изборила… »

Александар Пријовић: Да мењам гол Грузији? Зашто кад могу да га дам Швајцарској или Костарики

Спортски журнал 14.06.2018
Како се приближава утакмица са Костариком, тако је и узбуђење код српских репрезентативаца све веће. Чини се да не могу Орлови да дочекају дан кад ће истрчати на Космос арену у Самари. До тада преостала су им још само три… »