Извор: Телеграф архива вести 14.06.2018

Мала Јана може да сведочи, потврдили вештаци: Њене речи ће решити мистерију убиства Јелене Марјановић

Телеграф 14.06.2018
Стручњаци о могућности узимања исказа од ћерке Јелене Марјановић. Тужилац чека писмено мишљење. Седмогодишња Јана Марјановић, ћерка убијене певачице Јелене, процесно је способна и могла би да учествује у поступку… »

Скандал аустралијске војске дигао јавност на ноге: Ставили нацистичке заставе на борбено возило у Авганистану (фото)

Телеграф 14.06.2018
Застава је била закачена на војни џип током партоле у Авганистану 2007. године, а фотографију је објавио аустралијски јавни сервис АБЦ. Аустралијски војник који је поставио заставу са нацистичком свастиком на борбено возило у… »

Сардинија за 385€: Летовање у јуну по специјалним ласт минуте ценама (фото)

Телеграф 14.06.2018
Оно што на Сардинију привлачи бројне туристе јесу предивне кристалнобеле плаже, тиркизно море и модерни хотелски комплекси. Два острва – два драгуља Италије. Овог лета Сардинија и Сицилија доступнија него икада. Додатне… »

Мачак видовњак предвидео победу Русије у мечу са Саудијском Арабијом (фото) (видео)

Телеграф 14.06.2018
Ове године је упорно тренирао, учествовао на јавним догађајима и сада је спреман да предвиђа резултате утакмица током читавог турнира. Мачак-видовњак Ахил из Санкт Петербурга, предвидео је да ће руска репрезентација данас… »

Милица се страсно љубила са дечком, а оно што је после тога рекла о њему доказ је тога колико га воли! (фото) (видео)

Телеграф 14.06.2018
У животу Милице Тодоровић све је у најбољем реду, како на пословном, тако и на емотивном плану. Милица Тодоровић обрадовала је своју публику новом песмом "Схов програм", као и феноменалним и презабавним спотом који прати исту… »

Мундијалске приче: Како су лопови украли трофеј Жила Римеа у Енглеској '66, и зашто је пас Пиклс постао херој нације

Телеграф 14.06.2018
Живот пише драме, али Енглези пишу најбоље комедије. Посебно када имају везе са фудбалом, немаром, пословичним дилетантизмом лондонске полиције, и једним мешанцем бордер-колија. Трофеј Жила Римеа ухватио је штрафту марта… »

Независни синдикат полиције: Нападач на нашег колегу није херој, већ изгредник

Телеграф 14.06.2018
Они истичу да је од напада на полицајца горе само то што су се појавили људи који позивају на подршку насилнику. Независни синдикат полиције строго је осудио напад на полицајца који је на извршењу службене дужности… »

Стојке пазарио руску амајлију за Костарику, Швајцарску и Бразил! (фото)

Телеграф 14.06.2018
Није лоше имати овако нешто "за срећу" Фудбалери Србије припремају се за прве мечеве шампионата света у Русији припремају у свом кампу у Светлогорску, а после тренинга слободно време користе за релаксацију. Шетња, одмор у… »

Партизан продаје нападача: Јовановић тражио да иде, Бриж га платио 800.000 евра!

Телеграф 14.06.2018
Жеља играча је испуњена. Крајем минуле сезоне млади Ђорђе Јовановић је у разговору са људима из клуба изразио жељу да напусти Партизан, јер није задовољан минутажом у протеклом периоду и у Хумској озбиљно размишљају… »

Ћеркица му је доживела нервни слом услед представе, а онда је одлучио да се попне на бину и покаже шта значи бити "прави…

Телеграф 14.06.2018
Често су маме те које прискачу у помоћ кад загусти, али и ма и неких тата који су прави хероји. Видео о оцу који се придружио својој ћерки на сцени и помогао јој да изведе тачку до краја, обишао је друштвене мреже, а… »